Placeholder

5x valentijnshapjes

Liefde gaat door de maag. Maak met Valentijnsdag een van deze leuke en makkelijke hapjes.

Liefde gaat door de maag. Maak met Valentijnsdag een van deze leuke en makkelijke hapjes.

1. Mierzoet
Heel makkelijk om te maken, maar onwijs schattig. Dip de krakelingen voor de helft in vloeibare chocolade en dip ze daarna in de roze spikkels (bron: 5minutesformom.com).

2. Wegzwijmelen
Chocolade en de liefde gaan onwijs goed samen en al helemaal met de popcorn die jullie samen eten tijdens een romantische film. Pof de popcorn en smelt de witte chocolade. Giet de chocolade over de popcorn en strooi hier roze snoephartjes overheen (bron: adesignerlife.net).

3. Liefdevol diner
Onwijs lief: pizza in een hartvorm. Maak een pizzadeeg en rol deze goed uit. Steek met een hartvorm een paar hartjes uit het deeg. Steek met een kleinere hartvorm hartjes uit de salami. Bekleed de pizza met tomatenpuree, kaas en de salami en bak deze in de oven (bron: makezine.com).

4. Chocolade hartjes
Verwijder het kroontje en snijd de aardbei doormidden. Leg de platte kant van de aardbei naar beneden. Steek door de ‘bolle’ kant van de aardbei een prikker zodat de twee helften aan elkaar vastzitten. Doop ze in gesmolten chocolade en laat ze uitharden (bron: lushome.com).

5. Ik geef je mijn hart
Bak heerlijke koekjes in de vorm van een hart. Versier ze met glazuur en hartjes (bron: seededatthetable.com).