Hoe werkt het?

Via Vriendschap Gezocht kun je in contact komen met andere vrouwen. Let op: dit is geen datingsite!

Log in op Vriendin.nl. Heb je nog geen account, dan moet je eerst registreren.

Reageren op een oproep
Zoek een oproepje door een plaatsnaam of leeftijd te selecteren. Ook kun je door de oproepjes scrollen. Als je een oproepje ziet die je aanspreekt, typ je een bericht in het reactieveld. Je bericht wordt als privébericht verzonden naar de ontvanger. Als de ontvanger op jou reageert, ontvang je hiervan een melding in de Vriendin Club onder ‘meldingen’.

Zelf een oproep plaatsen
Ga naar Vriendschap Gezocht en klik op de roze knop ‘plaats oproepje’. Je ziet nu een formulier die je kunt invullen.

Je oproepjes bekijken
Log in en ga naar de Vriendin Club. Je ziet nu jouw profiel. Klik in het menu links op ‘vriendschap’. Je vindt hier een overzicht van je oproepjes. Klik op de oproep om te zien of er al reacties onder staan. Ook kun je op deze pagina je oproep nog wijzigen of verwijderen. Onder ‘meldingen’ vind je de reacties op je oproepjes.

Spelregels
Vriendschap gezocht is bedoeld om vrouwen de mogelijkheid te geven om met elkaar in contact te komen voor vriendschap. Privacy is daarbij heel belangrijk, dus reacties op oproepjes zijn privé en alleen zichtbaar voor de afzender en ontvanger. Oneigenlijke oproepjes zullen door de webredactie van Vriendin.nl onmiddellijk worden verwijderd. Zie je zelf een oproepje staan dat volgens jou niet door de beugel kan, laat het ons weten via webredactie@vriendin.audax.nl.