Borstvergroting: wat is jouw mening?

Wat vind jij van borstvergrotingen?

De laatste tijd zijn ze weer veel in het nieuws: borstvergrotingen oftewel borstimplantaten. Ze zouden de gezondheid kunnen schaden. Vriendin.nl is benieuwd naar jouw mening over borstvergrotingen:

De laatste tijd zijn ze weer veel in het nieuws: borstvergrotingen oftewel borstimplantaten. Ze zouden de gezondheid kunnen schaden. Vriendin.nl is benieuwd naar jouw mening over borstvergrotingen:

De PIP-implantaten waar je de laatste tijd zo veel over hoort, hebben een grote kans tot scheuren en nu heeft advocate Shanta Singh een voorlopige voorziening ingediend bij de rechter. Zij wil dat borstvergrotingen met siliconen per direct worden gestopt, totdat duidelijk is wat de gevolgen zijn voor de gezondheid (bron: Powned).

Wat is jouw mening? Moet iedereen het gewoon voor zichzelf uitmaken of is het belangrijk om mensen (misschien onnodig) in bescherming te nemen. En wanneer is een borstvergroting echt nodig? Als iemand een kleine cup heeft of ongelijke borsten of omdat ze gewoon grotere wilt of door een andere operatie beschadigde borsten heeft?

Laat het ons weten door de poll in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik vind borstvergrotingen:

 • Redactie Vriendin
  Redactie Vriendin
  Ik vind niet dat je moet snijden in een gezond lichaam...
  Beantwoorden
 • Natas1
  Natas1
  voor mezelf. Ik zou ook nooit in mezelf laten snijen. Ik kan me wel voorstellen als jong iemand als je borstkanker hebt gehad dat je er wel voor kiest om een reconstructie te laten doen en ook dan zit je met die implantaten. Vind het dan wel erg als je 2x ziek wordt. 1x door de ziekte en dan door slechte implantaten.
  Beantwoorden
 • ria19472
  ria19472
  Idd niet goed omdat alles waar je in ga snijden littekens achterlaat en niet altijd ten goede van je lichaam komt . Gelukkig ben ik tevreden al hoewel na de bevalling ze wel een zet hebben gehad en nu weer bijgetrokken is .
  Beantwoorden
 • pattypage
  pattypage
  iedereen moet het iid voor zichzelf weten ben er zeketr niet tegen
  Beantwoorden
 • Natas1
  Natas1
  voor mezelf. Ik snij liever niet in mijn lichaam. Ik kan me wel voorstellen als je bortskanker hebt gehad dat je daarna graag een borstreconstructie wenst. Triest dat je je dan ook al druk moet gaan maken of die dingen kunnen gaan lekken.
  Beantwoorden
 • Vlin21
  Vlin21
  ik zou het zelf niet doen . ik zal alleen een operatie laten doen wanneer dit medische noodzaak is. maar wat anderen doen moeten ze zelf weten , ze zullen hun reden hebben.
  Beantwoorden
 • MJ-tje
  MJ-tje
  mits het nodig blijkt te zijn
  Beantwoorden
 • Bernadette-85
  Bernadette-85
  Ik wil liever een verkleining , maar als je niks hebt kan ik me voorstellen dat je toch iets vrouwelijks wilt. Maar las je van groot , naar giga wilt vind ik het een beetje overdreven. Maar goed als ze zelf de rekening betalen wie ben ik om dan nee te zeggen.
  Beantwoorden
 • mctdewaal
  mctdewaal
  Ik vind dat iedereen dat voor zichzelf moet kunnen bepalen. Ik heb zelf dan best grote borsten en zou graag in aanmerking komen voor een correctie. Ik kan me dus ook enorm goed voorstellen dat mensen met kleinere borsten daar totaal niet gelukkig mee zijn. Want volgens de maatschappij behoort de vrouw een mooie voorgevel te hebben. En wat mooi is dat bepaald de vrouw zelf!
  Beantwoorden
 • marcia.dehue
  marcia.dehue
  Ik kan me best voorstellen dat vrouwen voor een vergroting gaan. Zelf heb ik 90F en dat is niet altijd leuk..
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Dat moet iedereen voor zichzelf uitmaken...Ik zou het zelf nooit doen.
  Beantwoorden
 • hermiena
  hermiena
  ik heb zelf een borstvergroting gehad,en ben er super blij mee
  Beantwoorden
 • hermiena
  hermiena
  ik heb zelf een borstvergroting gehad,en ben daar super blij mee
  Beantwoorden
 • jolanda.scheffers.54
  jolanda.scheffers.54
  als je er meer vrouw door voelt!doe het wel voor jezelf nietvoor je partner!
  Beantwoorden
 • dolphinnetjuh
  dolphinnetjuh
  Wanneer je cup a hebt dan is het nog begrijpelijk. Wanneer je bijvoorbeeld al een grote cup hebt en het moet persé nog groter, vind ik het onzin.
  Beantwoorden
 • cvdreijden
  cvdreijden
  plastic of wat dan ook hoort gewoon niet in je lichaam..en iedere ingreep is risicovol..heb je dan toch je droom borsten...gaan ze lekken. ik heb het bij mijn vriendin meegemaakt, tot 2 x toe een oksel/lymfe douche gehad door de implantaat..geweldig hoor! een goede gelbh is veel goedkoper !!
  Beantwoorden
 • tar.moopie
  tar.moopie
  Zelfs na een borstamputatie moet ik er nog niet aan denken om een nieuwe borst te nemen ook alw as ik pas 27 met amputatie.Je weet nooit hoe je lichaam reageert.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen