Placeholder

Marjo blog 23: Binnenkort op papier!

Marjo blogt nu al een hele tijd online voor Vriendin over haar ervaringen met Weight Watchers. Toen ze een oproepje voor vriendinnen langs zag komen, dacht ze: ik doe eens gek en geef me op! Wat Marjo nooit had verwacht, was dat ze weer uitgekozen zou worden.

Marjo blogt nu al een hele tijd online voor Vriendin over haar ervaringen met Weight Watchers. Toen ze een oproepje voor vriendinnen langs zag komen, dacht ze: ik doe eens gek en geef me op! Wat Marjo nooit had verwacht, was dat ze weer uitgekozen zou worden.

Wanneer jullie dit lezen zijn de kerstdagen net voorbij. En ik denk dat het beter is dat ik die dagen maar even oversla in mijn blog, qua benoemen van wat er allemaal is misgegaan tijdens deze dagen! Hoofd omhoog en blik vooruit. Het nieuwe jaar komt er aan dus tijd om er weer met frisse moed tegenaan te gaan!

Maar zoals beloofd, wil ik eerst nog iets met jullie delen. Een aantal weken geleden stond er op de Vriendin site een oproep. Als je met je beste vriendin op de foto wilde met een interview erbij, dan kon je reageren. Nu was het precies zo'n soort oproep waardoor ik nu deze blog schrijf, dus ik dacht bij mezelf: een tweede keer zal vast niet lukken. Nou dat zag ik mooi fout.

Sonja belde me op een vrijdagmiddag en echt, ik stond met een mond vol tanden. Ze merkte al aan mijn reactie dat ik mijn vriendin nog moest inlichten! Ik zou haar de week erna bellen met het antwoord.Uiteraard ben ik meteen naar mijn vriendin toegelopen en gelukkig reageerde ze net zo enthousiast als ik gehoopt had. Ze had er ook meteen zin in.

Vorige week was het dus zo ver. Ruud, de fotograaf, was ruim op tijd en wist meteen onze zenuwen weg te nemen. De stemming zat er gelijk in. Daarna kwam Wilma, de visagiste. Ook zij was ontzettend aardig voor ons dus het was gewoon een hele gezellige ochtend. Ook met Sonja, de interviewster, was er een goede klik. Alles liep op rolletjes.

Eerst werd mijn vriendin opgemaakt en vervolgens was ik aan de beurt. De make up was mooi en rustig, precies zoals bij ons past. Geen dikke plakkaten verf erop. De fotograaf had bedacht dat we in het park gingen wandelen samen met de hondjes. Gelukkig was het niet al te koud, maar warm was zeker anders. Uiteraard zijn we heel nieuwsgierig naar hoe de foto's zijn geworden.

Na de fotoshoot gingen we weer naar mijn huis toe en Ruud en Wilma namen afscheid. Hierna volgde het interview met Sonja. Vreemd om je vriendschap van ruim 25 jaar te benoemen op deze manier. De essentie van onze vriendschap is er altijd voor elkaar zijn, in goede en slechte tijden. Dat gaat gewoon zonder na te denken bij ons. We hopen dat we er nog jaren voor elkaar kunnen zijn! Het interview en de foto's komen in week 2 of 3 in Vriendin te staan. Dus niet online maar zowaar eens op gedrukt papier. We vinden het heel spannend allebei! En we zijn reuze nieuwsgierig!

In het nieuwe jaar mag ik nog een aantal blogs voor jullie schrijven en uiteraard ben ik daar zelf erg blij mee. Een nieuw jaar met weer nieuwe kansen. Ik heb zojuist een prachtig boek van Weight Watchers ontvangen met nog wat andere artikelen van Weight Watchers. Die ga ik in het nieuwe jaar testen en bespreken. De laatste kilo's moeten er nu echt af dus ik ga er weer helemaal voor. Doen jullie mee???

Ik wens jullie een heel gezond, gelukkig en slank 2013 toe!
 

 

 

 

 

  • 24 uur per dag tot je beschikking
  • ProPoints ® waarden van meer dan 6.000 voedingsmiddelen en meer dan 650 recepten
  • Interactieve hulpmiddelen om je voeding en activiteiten bij te houden
  • Persoonlijke doelen op basis van je lengte en gewicht
  • Met het Gewichtsverloop breng je je voortgang in kaart
  • Fitness-tips voor ieder niveau, inclusief demo's
  • Altijd je ProPoints ® dagboek bij je met de Weight Watchers App (alleen voor iPhone en iPad)!