Geen categorie

Vervelende vakantiegangers

Ahh, wat kan vakantie toch heerlijk zijn. Lekker ontspannen op het strand of bij het zwembad. Tenminste, als er geen storende factoren zijn…

Uit onderzoek van vakantiewebsite Zoover is gebleken dat wij Europeanen ons op vakantie nogal eens kunnen ergeren aan andere toeristen. Er werden 12.000 Europeanen uit 20 Europese landen ondervraagd en maar liefst 42% bleek zich te storen aan Russen op vakantie.  De Russen zouden ongemanierd, luidruchtig, asociaal en onbeschoft zijn. En de grootste ergernis: ze dringen voor bij het buffet.

Ook Duitsers en Engelsen komen de ondervraagden liever niet tegen op vakantie. 17% vindt de Duitsers maar irritant op vakantie en 13% komt liever geen Engelsen tegen. Nederlanders lijken zich erg netjes te gedragen op vakantie. Slechts 5% van de ondervraagden ergert zich wel eens aan Hollanders op vakantie.

Erger jij je wel eens aan andere vakantiegangers op vakantie? Laat het ons via onderstaande poll weten. Wij zijn erg benieuwd!

Bron: www.volkskrant.nl

Reageer op dit artikel

Aan welke vakantiegangers irriteer jij je op vakantie?

Ik erger me aan...

aan Russen. hahah Zoals hiervoben omschreven zijn ze inderdaad ongemanierd, luidruchtig, asociaal en onbeschoft zijn. En de grootste ergernis: ze dringen voor bij het buffet. De russen zijn de laatste jaren flink aan het reizen en je komt ze overal tegen tegenwoordig.

Engelsen en Duitsers ben ik ook niet van gecharmeerd maar hangt er ook vanaf waar ze vandaan komen en de leeftijd. Ben een keer in Spanje hele leuke engelse mensen tegengekomen en die ergerden en schaamden zich rot voor hun landgenoten. Dat heb je dus ook. Eerlijk gezegd als ik weer een stoet Hollanders tegenkom die lallend en kotsend de boel ontregelen dan schaam ik me ook rot dat ik een Nederlandse ben. Dus je hebt overal wel rotte appels tussen zitten. Vind het jammer dat sommige de vakantie gebruiken om helemaal los te gaan en vaak is dit tot ongenoegen van andere vakantiegangers die wel hun rust willen. Ik ontwijk ook bewust plaatsten en landen waar het stikt van de comazuipers en lallende feestgangers.

Ik erger me aan...

Mensen die zich zo opdringen en ongevraagd bij je komen zitten.:o:o

Geen

Wij gaan ergens op vakantie waar geen storende mensen zijn want iedereen is daar blij .

Geen

😀 Ik erger me niet aan vakantiegangers maar als het gebeurd dat ze neerbuigend doen naar het hotel personeel zal ik er zeker op reageren en ze op hun plaats zetten

Ik erger me aan...

🙁 Russen, poolen en Roemenen.

Instagram