Geen categorie

Patty en Bram uit ‘Married at First Sight’ nog steeds bij elkaar

Ken je Patty en Bram nog? Vorig jaar deden ze mee aan het RTL-programma ‘Married at First Sight’. Vandaag, precies één jaar na het ja-woord, zijn ze nog steeds bij elkaar.

In het televisieprogramma ‘Married at First Sight’ worden stellen op basis van de wetenschap aan elkaar gematcht. Dit wordt gedaan met behulp van een psychologische test. Op basis van de uitkomsten worden de stellen zo goed mogelijk gekoppeld. Vervolgens stappen ze in het huwelijksbootje en leren ze elkaar pas écht kennen.

Bij Patty en Bram liep dit – als enige van de vier koppels uit hetzelfde seizoen – goed af. Het stel is nog steeds gelukkig en hoopt binnenkort te gaan samenwonen. 

Wij zijn erg benieuwd naar het nieuwe seizoen van 'Married at First Sight'. Wanneer de nieuwe afleveringen op televisie te zien zijn, is helaas nog niet bekend. 

Reageer op dit artikel

Anoniem

Ik ben getrouwd met de broer van mijn harts vriendin
Eerst was het de broer van toen werd het de leuke broer van maar het werd pas na 1 jaar de hele leuke broer van hij was mijn eerste vriendje hij is ook mijn enige vriend gebleven nu na 22 jaar samen en 17 jaar getrouwd.ben nog net zo gek op hem als toen en ben pas 38 jaar
Marina lindeijer

Beantwoorden

Instagram