Geen categorie

Ontroerend: Tijn lakt nagels voor Serious Request en haalt half miljoen op

Het Glazen Huis van 3FM is afgelopen zondag van start gegaan. Vele mensen zamelen geld in voor het goede doel. In het bijzonder de zieke Tijn (6) die met zijn nagellakactie een half miljoen heeft opgehaald!

Samen met zijn vader bracht hij gisteren een bezoekje aan het Glazen Huis. Tijn heeft in mei te horen gekregen dat hij hersenstamkanker heeft en niet langer dan een jaar meer te leven heeft. Ondanks dit verdrietige nieuws wil hij zich inzetten voor het goede doel en andere mensen helpen. Samen met zijn vader bedacht hij daarom een actie om de nagels van mensen te lakken voor een klein bedrag. De nagellakactie van Tijn loopt zo goed, dat hij nu al het bizarre bedrag van een half miljoen euro heeft opgehaald. 

Heel Holland Lakt
De nagellakactie van Tijn heeft veel indruk gemaakt. Bekende Nederlandse als Geert Wilders, DJ Hardwell, Humberto Tan, Mattie en Wietze, Marco Borsato en Giel Beelen hebben hun nagels al voorzien van een mooi kleurtje.

Wil jij Tijn en Serious Request helpen? Surf dan snel naar www.lak-aan.nl en doneer een mooi bedrag voor dit goede doel. 

Het thema van Serious Request van dit jaar is Laat ze niet stikken, met als doel om aandacht te vragen voor kinderen die jong sterven aan een longonsteking.

 

Reageer op dit artikel

Instagram