Geen categorie

Mooi: vreemden geven parkeergeld zodat moeder langer bij zoon in het ziekenhuis kan blijven

Canada – Kaylee Goemans (27) moest met spoed naar het ziekenhuis met haar pasgeboren zoontje Dominic. Ze gooide genoeg geld in de parkeerautomaat om 4 uur te parkeren. Haar zoontje moest langer in het ziekenhuis blijven voor onderzoek, dus moest Kaylee extra geld in de automaat gooien. Ze had geen kleingeld meer en terug gaan naar huis was geen optie; haar zoon had haar nodig. Toen kwam er onverwachts hulp.

In paniek postte ze haar status in een Facebookgroep waar ze lid van was met de vraag of ze een zou boete krijgen of haar auto zelfs weggesleept zou worden als ze de meter niet bijvulde. De reacties waren geweldig. Een vrouw die toevallig in de buurt was, besloot geld in de parkeerautomaat te gooien en 4 andere vrouwen deden hetzelfde. 

Kaylee reageerde blij op de hulp, want zo kon ze toch bij de onderzoeken van haar zoontje Dominic blijven. Moeder en zoon zijn weer thuis, maar ze moeten nog terugkomen voor verder onderzoek. 

Foto: Dreamstime

Reageer op dit artikel

Wat vind jij van deze mooie heldendaad?

Goed, omdat..

Er ook aardige en behulpzame mensen zijn

Goed, omdat..

Er veel aardige en behulpzame mensen op deze wereld zijn

Goed, omdat..

iedereen kan overkomen. Elkaar helpen in die situaties is nooit verkeerd!

Ik vind het..

Geweldig, dat er nog mensen zijn,die begaan zijn met de medemens.
Maar ik ben nog steeds van mening, dat het belachelijk is , dat je parkeergeld moet betalen bij zorginstellingen!!

Ik vind het..

Geweldig.ik zou willen dat er meer van deze lieve mensen waren.

Ik vind het..

Ik vind het een hart verwarmend gebaar van de vrouwe

Goed, omdat..

het in principe al schandalig is dat er bij een ziekenhuis betaald moet worden voor parkeren , zeker bij de spoedeisende hulp! Heb het zelf meegemaakt met mijn moeder die behandeld die opgenomen werd met een herseninfarct , kreeg ook een bon voor te weinig betalen maar bij de mensen die maar willen verdienen is alle menselijkheid verdwenen! alles draait om de centen dus petje af voor de mensen die deze moeder te hulp schoten !

Instagram