Geen categorie

Met z’n allen naar een schonere wereld

Op 19 september is het Keep It Clean Day. Dus: zie je zwerfafval liggen? Ruim het op!

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Als iedereen vandaag het afval opruimt dat ze tegenkomt, dan zijn we heel goed bezig met z’n allen. Tijdens voorgaande edities van Keep It Clean Day deden al verschillende regio’s in Nederland mee en het is natuurlijk heel mooi als het er dit jaar alleen maar meer worden.

Keep It Clean Day is onderdeel van de mondiale World Clean Up – Let’s Do It! Over de hele wereld zijn er landen die de bewoners oproepen samen het land op te ruimen. Met bedrijven, organisaties en op scholen kan een bijdrage worden geleverd aan een schonere wereld. Want zeg nou zelf: dat willen we uiteindelijk toch allemaal?

Doe jij mee? Om meer verbondenheid te creëren vindt de organisatie het erg leuk als je ze even mailt. Het e-amiladres vind je op keepitcleanday.nl Hier vind je ook meer informatie over Keep It Clean Day en de regels.

Foto: www.keepitcleanday.com

Reageer op dit artikel

Doe jij mee?

Nee, ik ruim al genoeg op

(wm)

Nee, ik ruim al genoeg op

Ik ga geen troep van anderen opruimen. Als iedereen zijn/haar eigen rommel zou opruimen dan zou het er een heel stuk beter uitzien.

Nee, ik ruim al genoeg op

laat iedereen zijn eigen troep maar opruimen.

Ja, als ik zwerfafval tegenkom zeker

Ik kom in mijn voortuin elke dag zwerfafval tegen… het stikt ook van de kinderen, die denken er nog niet altijd aan. “mijn”jongeren ook niet trouwens, en een goed voorbeeld doet volgen.

Instagram