Geen categorie

Lichaamshaar: mannelijk of niet?

Lichaamshaar bij mannen, aantrekkelijk of niet? 40% van de mannen is er in ieder geval niet erg van gecharmeerd, want zij scheren het haar weg bij hun kruis.

Mannen zijn zich de afgelopen jaren steeds meer gaan ontharen, zo blijkt uit onderzoek van een fabrikant van scheermesjes onder ruim 1000 mannen. Niet alleen het haar bij het kruis wordt geschoren, 24% scheert zijn oksels en 15% gaat voor een gladde borst.

De mannen geven in het onderzoek aan dat hygiëne en een mooier aanzicht de belangrijkste redenen zijn om hun schaamhaar te scheren. Niet alle mannen houden zich hier mee bezig. 25% vindt het zelfs een taboe om te scheren, lichaamshaar hoort bij een man. Veel vrouwen denk hier niet zo over. 52% vindt een man met veel lichaamshaar niet aantrekkelijk. Een kwart van de vrouwen heeft zelfs wel eens aan een man gevraagd om zijn lichaamshaar te scheren.

Wat vind jij: hoort lichaamshaar bij een man of mogen ze het van jou scheren? Vriendin is erg benieuwd! Laat het weten via de poll.

Reageer op dit artikel

Vind jij lichaamshaar bij een man aantrekkelijk of moet hij zich scheren?

Ik vind het aantrekkelijk, maar op sommige plekken moet hij zich scheren

Borsthaar, haren op zijn benen, armen, oksels, allemaal prima. Lekker mannelijk, maar de rug tot bovenaan de nek en schaamhaar vind ik wat minder. Voor de rest vind ik het gewoon bij een man passen. Lekker kroelen in het haar, hmm heerlijk 😉

Hij moet overal lekker glad zijn

plukken oksel haar snap niet dat veel mannen dat niet verwijderen JAKKES :$

Hij moet overal lekker glad zijn

Ik vind het onhygiënisch

Ik vind het aantrekkelijk, maar op sommige plekken moet hij zich scheren

ik vind een man zonder bost haar geen man een baard hoef niet maar mag wel

Ik vind het aantrekkelijk, maar op sommige plekken moet hij zich scheren

Graag scheren in de schaamstreek en onder zijn oksels maar nog belangrijker vind ik het gezicht. Niks zo erg als een baardaap of stoppeltjes.

Instagram