Placeholder

Kerstshoppen in Brugge en Gent

Zin in een shopreisje over de grens? Geniet dan volop van de ultieme kerstsfeer in deze 2 gezellige Belgische steden.

Zin in een shopreisje over de grens? Geniet dan volop van de ultieme kerstsfeer in deze 2 gezellige Belgische steden.

Ga je mee winkelen? Op 14 of 21 december stap je in de luxe touringcar en vertrek je naar Brugge. In deze sprookjesachtige stad kom je al helemaal in feeststemming op de kerstmarkten en de sfeervolle straatjes eromheen. De volgende dag vertrek je na het ontbijtbuffet naar het middeleeuwse centrum van Gent, waar je de feestelijke kerstmarkt kunt bezoeken.

Verblijf
Je overnacht in het viersterren Van der Valk Hotel Nazareth, vlak bij Gent. Het moderne hotel heeft comfortabele kamers en een gezellige bar. Geniet na een dag kerstshoppen in het smaakvolle restaurant.

Prijzen & periode
Dit arrangement kost € 85,50 per persoon bij een boeking van 2 personen (dat is inclusief € 25,- korting per boeking). De toeslag voor een eenpersoonskamer is € 29,-. Je vertrekt 14 of 21 december 2014. Opstappen kan in Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Gouda, De Bilt en Breda.

Inbegrepen:
• busvervoer per luxe Van der Valk-touringcar
• overnachting in Van der Valk Hotel Nazareth met ontbijtbuffet

Niet inbegrepen:
• boekingskosten à € 20,- per boeking

Info & reserveren
Voor meer informatie en om te boeken ga je naar www.valkvakanties.nl, of via 0172 46 96 96. Gebruik de kortingscode VRIENDIN14. Op deze reis zijn de algemene voorwaarden van Van der Valk Vakanties en de SGR-voorwaarden van toepassing.