Geen categorie

Deelnemers nieuwe seizoen ‘Wie is de mol?’ bekend

Vanochtend was het nagels bijten, want de deelnemers van het nieuwe seizoen van Wie is de mol? zijn bekend gemaakt. Dit seizoen zijn de deelnemers vertrokken naar de westkunst van Amerika om het spannende spel te spelen. Lees snel welke 10 deelnemers meedoen aan Wie is de mol? 2017.

Sanne Wallis de Vries (cabaretière en actrice), Jeroen Kijk in de Vegte (televisie-presentator, voice-over en radio-dj), Imanuelle Grives (actrice bekend van o.a. de film Alleen maar nette mensen), Thomas Cammaert (Vlaams acteur bekend van Soldaat van Oranje), Sigrid ten Napel (actrice bekend van o.a. Penoza en Overspel), Jochem van Gelder (radio- en televisiepresentator, zanger, schrijver en acteur), Roos Schlikker (schrijfster en journaliste voor o.a. De Volkskrant en Het Parool), Vincent Vianen (danser en choreograaf), Yvonne Coldeweijer (vlogger, presentatrice en actrice), en Diederik Jekel (wetenschapsjournalist en schrijver).

We moeten nog even in spanning zitten. Het nieuwe seizoen van Wie is de mol? is vanaf zaterdag 7 januari 20.30 uur te zien op NPO 1. Ga jij kijken?

Reageer op dit artikel

Instagram