Geen categorie

De laatste Miljoenenjacht was er eentje om nóóit te vergeten

Zat jij ook op het puntje van je stoel bij de laatste Miljoenenjacht? Deze aflevering was absoluut anders dan anders. Er waren prachtige ‘kofferguys’ aanwezig, Linda at haar schoen op en de kandidaat verloor het ene geldbedrag na het andere. Een ding is zeker, bijna 2,8 miljoen kijkers zaten voor de buis en dat is best een score.

Het slechtste begin ooit
Linda schoof het niet onder stoelen of banken. Dit was volgens haar het slechtste begin óóit. Student Folkert, verloor het ene na het andere grote bedrag. Wat volgens hem bijna knap was. Met het geld wilde hij zijn studieschuld afbetalen en geld geven aan het goede doel. Maar een ding was zeker, hij wist al snel dat hij met deze score geen miljonair zou worden.

Ook Linda kon het niet begrijpen. Het was haar nog nooit overkomen. Aangekomen bij een koffer zei Linda wanneer dit de ton is, eet ik mijn schoen op. En jawel, het kwam er zeker op neer dat Linda haar schoen op moest eten, wat een pech.

Kofferguys voor Folkert geen succes
Dat de mannen voor Folkert geen succes waren, is zeker. Maar heel vrouwelijk Nederland ging op Twitter los op de sexy mannen. Toch waren ze wel van mening dat ze te veel kleren aan hadden. Het had volgens de kijkers best wat minder mogen.

Miljoenjacht gemist? Kijk het fragment hieronder:

Reageer op dit artikel

Instagram