Geen categorie

Bedank een leraar

Heb jij vandaag al een bloemetje aan de leraar van je kids gegeven? Of anders een oud-leraar van jezelf een bedankje gestuurd? Zo nee, snel even doen! Het is vandaag namelijk De Dag van de Leraar. Dé dag om leraren eens even goed in het zonnetje te zetten.

Op De Dag van de Leraar wordt stilgestaan bij de belangrijke rol die leraren spelen in de samenleving. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld worden leraren vandaag in het zonnetje gezet.

Speciaal voor deze bijzondere dag zijn er posters gemaakt. Deze kun je downloaden op www.dagvandeleraar.nl Ook zijn er leraren genomineerd die Leraar van het Jaar 2012 kunnen worden. Er wordt er één gekozen voor het basisonderwijs, één voor het voortgezet onderwijs en één voor het middelbaar beroepsonderwijs. Op zaterdag 6 oktober zal bekend worden wie de gelukkigen zijn.

Wil jij een leraar bedanken, maar heb je weinig tijd? Het kan heel makkelijk en snel op www.bedankjeleraar.nl Hier kan je ook een foto van jezelf uploaden van vroeger, zodat oud-leraren je herkennen. Dus kruip achter de computer of zoek iemand op en maak diegene blij!
 

Reageer op dit artikel

Welke leraar zou jij willen bedanken?

Een hele leuke leraar van mijn kids, omdat...

Ze superlief, gezellig, rechtvaardig en pedagogisch zeer verantwoord is en zij het als geen ander verdient!

Instagram