Placeholder

Recept voor wraps met garnalen en snelle guacamole

Handige lunch met frisse guacamole. Avocado’s zijn nu op hun best. Voel in de winkel voorzichtig of je de schil een beetje in kunt deuken. Als dat zo is, is de avocado rijp.

Handige lunch met frisse guacamole. Avocado’s zijn nu op hun best. Voel in de winkel voorzichtig of je de schil een beetje in kunt deuken. Als dat zo is, is de avocado rijp.

Lunchgerecht voor 2 personen.

Boodschappenlijstje:

  • 1 rijpe avocado
  • 1 eetlepel citroensap
  • handje verse koriander, fijngehakt
  • 200 gram jumbogarnalen
  • flinke hand veldsla
  • 1 tomaat, in partjes
  • 2 zachte bloemtortilla's
  • peper en zout naar wens

Aan de slag!

  1. Prak met een vork de avocado, samen met het citroensap en een handje fijngehakte koriander fijn.
  2. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel de jumbogarnalen, een flinke hand veldsla en de in partjes gesneden tomaat over 2 zachte bloemtortilla’s.
  4. Schep het avocadomengsel eroverheen en rol de tortilla op.
  5. Snijd ze eventueel doormidden.

Bereidingstijd: 10 minuten.

Tekst: Tal Maes. Foto’s: Peter Kooijman. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Visagie: Désirée van Dijk.