Placeholder

Recept voor salade met rosbief, pistachenoten en geitenkaastoast

Deze heerlijke salade staat binnen 15 minuten op tafel.

Deze heerlijke salade staat binnen 15 minuten op tafel.

Ingrediënten:
2 tl Dijonmosterd
-5 el olijfolie
-1 el witte balsamicoazijn
-2 tl honing
-80 g gepelde ongezouten pistachenoten
-16 sneetjes stokbrood
-150 g zachte geitenkaas
-300 g gemengde jonge bladgroenten of jonge spinazie
-1 wortel, geschild en in lange linten geschaafd
-16 plakjes rosbief
-zout en peper

Aan de slag:
Kluts de Dijonmosterd, olijfolie, witte balsamicoazijn, honing, zout en peper tot een gladde, dikke dressing in een grote kom. Rooster de pistachenoten in een koekepan zonder vet en zet opzij. Smeer de geitenkaas op de sneetjes stokbrood en leg ze 2-3 minuten onder een hete grill totdat het brood knapperig en bruin wordt. Doe de bladgroente in de kom met de dressing en hussel alles goed door elkaar. Verdeel de sla over vier borden en maak elk bord af met de wortellinten, plakjes rosbief, pistachenoten en geitenkaastoast.

Bereidingstijd: 15 minuten

Productie: Tessa Klösters. Recepten: Paola Westbeek. Foto’s: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Met medewerking van: Zara Home, Nijhof, Juffrouw Splinter, Dille & Kamille.