Placeholder

Recept voor naanpizza

In slechts 15 minuten zet je dit heerlijke lunchgerecht of snack op tafel!

In slechts 15 minuten zet je dit heerlijke lunchgerecht of snack op tafel!

Vegetarische snack of lunchgerecht

Boodschappenlijstje:

  • 150 ml passata (tomatensaus)
  • 4 el pesto (potje)
  • 4 afbak-naanbroden naturel
  • 150 g mini-bolletjes mozzarella
  • 4 el grofgeraspte Parmezaanse kaas
  • enkele basilicumblaadjes
  • olijfolie om te besprenkelen.
  • Extra nodig: bakpapier 

Aan de slag!

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng in een kommetje de passata met de pesto.
  3. Leg de naandbroden op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met het pestomengsel. 
  4. Verdeel er de mini-mozzarella en Parmezaanse kaas over.
  5. Bak de naanbroden 8-10 minuten in de oven. Druppel er nog wat olijfolie over en garneer met de basilicumblaadjes.

Tip: Beleg de pizzaatjes eventueel ook nog met plakjes ham of salami.

Bereidingstijd: 15 minuten 

Productie: Tessa Klösters. Recepten: Tal Maes, Janneke Philippi. Foto’s: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski.