Placeholder

Recept voor goed gevulde Cubano

De perfecte zaterdag- of zondagmiddag breng je met z’n allen door; op de bank, voeten omhoog, een leuke film en deze supersnack!

De perfecte zaterdag- of zondagmiddag breng je met z’n allen door; op de bank, voeten omhoog, een leuke film en deze supersnack!

Voor 4 personen

Ingrediënten:
-4 stukken stokbrood van ca. 20 cm per stuk
-Dijonmosterd, naar smaak
-16 plakken gebraden fricandeau
-8 plakken schouderham
8 plakjes augurk
-120 g Gruyère, in plakjes
-boter

Aan de slag:
Snijd de stukken brood open en smeer de mosterd (naar smaak) aan beide kanten. Beleg een helft met de gebraden fricandeau, schouderham, plakjes augurk en plakjes kaas. Leg de andere helft erop en smeer het brood aan de buitenkant in met boter. Gril de sandwiches in een grillapparaat in 3-4 minuten of wikkel ze in folie en gril ze zoals beschreven in de koekenpan.

Bereidingstijd: 15 minuten

Productie: Tessa Klösters. Recepten: Paola Westbeek. Foto’s: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Met medewerking van: Nijhof, Zara Home, Dille & Kamille, Sissy-boy homeland.