Placeholder

Recept voor gezonde pindawafels

Ook zo dol op pindakaas? Dan kun je je hart ophalen met Het pindakaasboek. Met allerlei recepten met pindakaas: burgers, popcorn en deze pindawafels bijvoorbeeld.

Ook zo dol op pindakaas? Dan kun je je hart ophalen met Het pindakaasboek. Met allerlei recepten met pindakaas: burgers, popcorn en deze pindawafels bijvoorbeeld.

1 persoon | bereidingstijd 10 min | wachttijd 4 min

Ingrediënten: 1 banaan, 70 ml melk, 45 gr havermout, 1 el pindakaas, 1 ei, 1 tl bakpoeder, spray/boter om in te vetten

Topping: banaan, bosbessen, eventueel pindakaas

Materiaal: Wafelijzer, kom

Laat het wafelijzer alvast warm worden. Prak de banaan fijn in een kom. Voeg de melk, de havermout, de pindakaas, het ei en het bakpoeder toe. Goed mixen. Spray of smeer het wafelijzer in. Giet het beslag in het wafelijzer en wacht 4 minuten totdat het klaar is. Genoeg wafels gemaakt? Stapel ze op een bordje en top de wafels af met een laagje pindakaas en banaan. Heerlijk als ontbijt of lunch!

Tip: eet jij deze wafels liever hartig? beleg de stapel wafels met bacon, ei en kaas

Het pindakaasboek, Jennifer Foster & Lianne Koster, € 14,95 Scriptum