Placeholder

Zomerse armbandjes

Jaa, ze mogen weer! De vrolijke armbandjes in Ibiza-style passen perfect bij het zonnetje dat zich steeds vaker laat zien.

Jaa, ze mogen weer! De vrolijke armbandjes in Ibiza-style passen perfect bij het zonnetje dat zich steeds vaker laat zien.

De armbandjes zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten: met kraaltjes, muntjes, schakels, schelpjes of felle kleuren. Elke armband lijkt uit kleinere armbandjes te bestaan en is gemaakt van touw. De magneet- of knoopsluiting is ook fijn. Hierdoor krijg je het armbandje makkelijk om. Superhandig!

Je kunt ze ook heel makkelijk maken, naar je eigen smaak:
Wat je nodig hebt is een waxkoord in een kleur die jij leuk vindt, kleine metalen kraaltjes (let wel op dat de opening groot genoeg is voor het koord) en een knoopje. Om te beginnen pak je twee lange stukken waxkoord en sla je deze dubbel in het midden. Leg er vervolgens een knoop in zodat er een lus ontstaat. Knip daarna 1 van de 4 koordjes af. De andere drie koordjes ga je vlechten. Na drie centimeter rijg je telkens een kraaltje aan elk koordje en vlecht je deze mee. Maak dit stukje ook 3 centimeter lang (afhankelijk van je polsmaat) en eindig weer met vlechten zonder kraaltjes. Aan het einde maak je het knoopje vast, die zorgt voor de sluiting. Veel plezier!