Creatief

Wat te doen met polaroid foto’s + de leukste camera’s

Superleuk: je maakt een foto en deze komt meteen uit jouw camera. Eventjes wachten en… daar is de mooie foto! We laten zien hoe je polaroidfoto’s een mooie plek aan de muur kunt geven. Heb jij nog geen polaroidcamera? Geen probleem. Wij hebben de leukste camera’s op een rijtje gezet.

Idee 1
Sla kleine spijkertjes in de muur en bevestig een touwtje tussen twee spijkers. Nu kun je met kleine wasknijpertjes de polaroidfoto’s ophangen.
Bron: 
missinquietud.com

Idee 2
Plak de polaroidfoto’s met poster buddies op de muur. Fleur de foto’s op door ze te omlijsten met washi tape!
Bron: 100layercake.com 

Idee 3
Plak de polaroid foto’s met poster buddies op de muur. Het hart in het voorbeeld hieronder, maak je vanuit een hoek in een kamer.
Bron: 
homesthetics.net

Waar vind ik een leuke polaroid camera?

1. Hema verkoopt de kleurrijke polaroid camera’s van Instax en diverse accessoires om je foto’s een mooi plekje te geven (onder andere fotoboekjes en magneetjes). De camera heeft een fijne vorm en is makkelijk in gebruik. Prijs: € 65,-. Lees meer.

2. Bij Kamera-Express kun je een betaalbare polaroid camera kopen. Deze camera is nog helemaal in de stijl van de jaren ’90, maar dan verbeterd. Als je dus een authentieke polaroid camera wilt, is dit een goede optie. Prijs: € 104,95. Lees meer.

3. Ook bij Wehkamp kun je fijne polaroid camera’s kopen, waaronder de Polaroid Snap. Deze camera neem je gemakkelijk overal naartoe, want de camera is klein en plat. Prijs: € 129,-. Lees meer.

Reageer op dit artikel

Calico

Idee twee is super leuk!

Beantwoorden

Instagram