De leukste fotolijstjes voor je foto's

De leukste fotolijstjes voor je foto’s

Foto’s zijn altijd een speciale herinnering aan bepaalde momenten. Hoe leuk is het dan ook om deze in je huis op te hangen? Met deze tips maak je zelf de mooiste fotolijstjes.

Foto’s zijn altijd een speciale herinnering aan bepaalde momenten. Hoe leuk is het dan ook om deze in je huis op te hangen? Met deze tips maak je zelf de mooiste fotolijstjes.

Zodat je elke dag herinnert kan worden aan alle leuke vakanties en bijzondere momenten. Kijk voor inspiratie de verschillende fotolijstjes hieronder. 

Fotolijstje 1: Vrolijke fotolijstjes van ijsstokjes

Deze schattige fotolijstjes zijn perfect voor kinderfoto’s van bijvoorbeeld een feestje of uitje. Vrolijk je huis op met felle kleuren of ga juist voor een zwart-wit combinatie. Versier samen met je kinderen deze vrolijke lijstjes en zoek leuke bijpassende foto’s. Bekijk hieronder hoe je deze lijstjes in elkaar zet. Kijk voor meer inspiratie op www.centerblog.nl

Fotolijstje 2: Wereldse fotolijstjes
Ben je een echte reiziger en stik je van de vakantiefoto’s? Dan is dit lijstje perfect voor jou. Geef op de wereldkaart aan waar je geweest bent en breng je vakantiegevoel terug in een lijst. Print je mooiste foto’s uit en verzamel andere accessoires die je herinneren aan deze geweldige vakantie. Bundel deze in een fotolijstje en prik je foto’s erbij naar eigen smaak. 
Voorbeeld: Rívìèra Maison

Fotolijstje 3: Polaroid pocket lijstjes
Deze schattige pocket lijstjes zijn perfect om kleine foto’s een speciaal randje te geven. Leuk om je cadeau mee te personaliseren of je polaroidfoto’s in te verzamelen.
Print je foto’s in een klein formaat uit vierkant (10.2×10.2cm) rechthoekig (8.35×5.75). Kies daarna een vrolijk papiertje en vouw ze als hiernaast aangegeven. Maak eventueel een klein gaatje aan de bovenkant om een touwtje door te halen. Hiermee kun je hem vast maken aan een cadeautje of boeket. Kijk voor meer inspiratie op www.repiny.com 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen