De leukste herfsttraktaties

4 leuke herfsttraktaties waar kinderen blij van worden

Vanaf vandaag kunnen we er niet meer omheen: de herfst. Natuurlijk zijn er nog genoeg leuke en warme momenten in deze tijd van het jaar. Verjaardagen zijn daar één van.

Vanaf vandaag kunnen we er niet meer omheen: de herfst. Natuurlijk zijn er nog genoeg leuke en warme momenten in deze tijd van het jaar. Verjaardagen zijn daar één van. Hoe leuk is het om de traktaties van je kind aan te passen aan het seizoen? De leukste herfsttraktaties hebben wij voor je opgezocht.

Spinnen zijn niet eng
Zien deze spinnen muffins er niet schattig uit (zie beeld links)? Je maakt ze eenvoudig met wat hagelslag (die je vastplakt aan een laagje chocolade), dropveters en snoepoogjes. Wedden dat deze traktatie in de smaak valt! Via 
Damn Delicious.

Verstrikt in het web
Makkelijk, maar leuk! Bij deze traktatie prik je een stokje in de stroopwafel. Pak vervolgens de stroopwafel in met folie en maak het vast met een lintje. Door aan het lintje een paddenstoeltje vast te maken, creëer je een herfstig effect. Via Pinterest.

Herfst zoenen
Ook deze traktatie is makkelijk en snel te maken. Je neemt wat prikkertjes en steekt deze in een dropje of een ander snoepje. Om die prikkertjes heen bind je een dropveter. Dit vormt het spinnenweb. Het spinnenweb is natuurlijk niet af zonder een snoepspin. Via Pinterest.

Herfst zoenen
Razend populair op Pinterest zijn deze herfst eikeltjes. Ze zijn gemaakt van zoenen en ministroopwafels, vastgemaakt met een prikkertje. Supermakkelijk, maar erg leuk (en lekker)! Via Pinterest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Paula
  Helaas mogen deze traktaties niet op lagere scholen. Het moet allemaal gezond zijn. Want o wee als je iets lekkers eet op je verjaardag ...
  Beantwoorden
 • claire
  claire
  whaha, ben ik ff blij dat ik uit een andere tijdperk kom en mijn kids gelukkig ook heerlijk gesmeuld op school, pff zou je toch moe van worden. Betutteling gaat wel erg ver. Ze kunnen beter kinderen leren om respect te hebben voor docenten, Straks zitten ze met de fruitmand thuis.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen