Canva1 2021 10 11t143509.446 1

3x de leukste dieren diamond paintings

We zijn dol op dieren én diamond painting. De perfecte manier om te kunnen ontspannen tijdens een regenachtige herfstdag.

Tegenwoordig zijn er heel veel collecties waaruit je een keuze kunt maken. Zoals bloemen en planten, cartoons maar ook dieren! Wist je dat je zelfs een diamond painting kunt laten maken van jouw eigen huisdier? Té leuk Ontstressen maar!

Wat heb je nodig om zelf een diamond painting met dieren te maken?

Een diamond painting wordt in veel gevallen geleverd als kant-en-klaar pakket. Het enige wat je nodig hebt is een lege keukentafel, een warme kop thee én een lekker achtergrond muziekje. In de doos vind je natuurlijk de canvas met opdruk. Uiteraard krijg je ook de juiste diamond painting accessoires om direct van start te kunnen gaan. Wil je jouw skills wat uitbreiden of ben je op zoek naar handige hulpjes? Dan kun je deze items ook los bestellen. Zoals een handige dimbare lichtplaat of een handige diamond painting roller. Daarmee kun je de geplakte steentjes nog steviger op het doek rollen voor een mooier eindresultaat.

De mooiste 3 diamond paintings met dieren

De mooiste en meest unieke diamond painting dierenwanddecoratie maak je natuurlijk zelf. Voor in de keuken, jouw thuiskantoor of de slaapkamer. Daarbij heb je de keuze uit heel veel verschillende designs en dieren. Zoals bijvoorbeeld wolven of honden uit onze top 3.

1. Diamond painting met kleurrijke leeuw

Wauw! Een echt kunstwerk in de vorm van een diamond painting? Ja zeker! Ontwaak de Picasso in jezelf door het plakken van ronde en vierkante steentjes. Met deze diamond painting plak je een geweldig leeuwen portret van diverse contrasterende kleurtjes.

2. Diamond painting met wolven

Wolven dwingen respect af, maar hebben ook iets mystieks. Dat is nou precies de reden waarom een diamond painting met wolven niet mag ontbreken in onze top 3. Zo maak je zelf een geweldige eyecatcher voor in de woonkamer waar je gewoonweg naar blijft kijken.

3. Diamond painting van jouw favoriete hond(en)

Honden mogen natuurlijk sowieso niet ontbreken in huis. Niet in een mand, maar zeker ook niet aan de muur. Met een honden diamond painting kies je eenvoudig jouw favoriete ras. Wil je jouw eigen hond laten verwerken tot diamond painting? Ook dat is mogelijk!

Een uniek kunstwerk aan de muur met diamond painting

Ben je een liefhebber van paarden, tijgers, katten of herten? Ook dan kun je zelf de meest bijzondere creaties maken. Wil je liever een diamond painting maken van je eigen dieren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Leuk om cadeau te geven aan een vriend of vriendin, maar natuurlijk ook om jouw eigen geliefde huisdier mee te kunnen vereeuwigen.

Met zoveel keuze in diamond painting collecties, designs en accessoires, ben je dus eigenlijk nooit uitgeplakt. En dat is fijn, want het plakken van steentjes tot een prachtig kunstwerk is niet alleen heel leuk om te doen. Werken aan een diamond painting maar werkt ook nog eens super ontspannend en is stiekem ook wel een klein beetje verslavend.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met https://happypainting.nl