bbq boeken

Ontdek nú de top 3 BBQ-boeken voor de beste grillmaaltijden

Het is weer bijna tijd om lekker in de tuin te zitten en te genieten van een gezellige barbecue met vrienden en familie. Maar voordat het zover is, wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Gelukkig is hier dé oplossing! Namelijk: drie fantastische kookboeken die jouw barbecue-maaltijd naar een hoger niveau tillen.

1. BBQ-tijd – Susan Aretz

Wat kookboekenschrijfster Susan Aretz betreft, is het hoog tijd dat een vrouw laat zien hoe lekker het is om te koken op de barbecue. Of je nu binnen 30 minuten aan tafel wilt of langer de tijd hebt, je vindt in haar nieuwe boek BBQ-tijd voor ieder moment een barbecuerecept. Het wordt een hete zomer!

Bbq Tijd
Bekijk bij bookspot.nl

2. Vega BBQ – Main Landqvist

In Vega BBQ vind je inspiratie voor een vegetarische barbecue. Met recepten voor bijvoorbeeld gegrilde avocado met misodressing, gegrilde zoete-aardappelsalade en gevulde savooiekool met artisjokkencrème.

Vega Bbq
Bekijk bij bookspot.nl

3. De barbecuebijbel – Michael Koch

Hoe serveer je altijd een perfect gegaard stuk vlees of vis? Je leest het antwoord op deze vraag, plus ruim honderd recepten voor de lekkerste zomeravonden met vrienden en familie, in De barbecuebijbel.

Barbecuebijbel
Bekijk bij bookspot.nl

Lees ook: Waarom je beter geen houtskool op de barbecue kunt gebruiken

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Ella Mae Wester