Placeholder

Krijg jij wel genoeg vitamines binnen?

Eet je gezond genoeg? Of kan jouw lichaam wel wat vitaminesupplementen gebruiken? En hoe goed zijn die supplementen eigenlijk voor je?

Eet je gezond genoeg? Of kan jouw lichaam wel wat vitaminesupplementen gebruiken? En hoe goed zijn die supplementen eigenlijk voor je?

Slik jij graag extra vitaminesupplementen?
Vitamine C tegen verkoudheid of griep, bijvoorbeeld? Of misschien vitamine B1, voor meer energie? Wellicht zijn jouw botten nogal broos, en slik je vitamine D: voor sterkere botten en beenderen…

Het blijkt niet altijd nodig te zijn om vitaminesupplementen te gebruiken. Maar in soms kunnen bepaalde supplementen wel zinvol zijn. Bijvoorbeeld als je tot de ‘risicogroepen’ behoort of als je wat langer ongezond eet of allergisch bent voor bepaalde voeding waar wel belangrijke bouwstoffen in zitten. Een supplement is dan wel een goede aanvulling.

Het is natuurlijk beter om vitamines binnen te krijgen via een supplement, dan helemaal geen vitamines. Maar bedenk je wel dat de supplementen niet volwaardig zijn: gezond voedsel is altijd beter.

Toch vitaminesupplementen nodig?
Ben je zwanger, 50+, vermoeid, een roker of ietwat gestrest? Bekijk dan de producten hieronder: wellicht zit er iets voor jou tussen! (Extra leuk: alle producten zijn flink in de aanbieding!) Klik op de items om ze beter te bekijken of om ze te bestellen.

Bron: Gezondheidsnet