Achter de schermen: ons modeteam in Disneyland Paris

Hoewel we met het modeteam elk jaar weer naar Disneyland Paris afreizen, blijft het speciaal om binnen vijf uur in zo’n andere wereld te staan.

Hoewel we met het modeteam elk jaar weer naar Disneyland Paris afreizen, blijft het speciaal om binnen vijf uur in zo’n andere wereld te staan.

Zodra je bij het hotel aankomt, kom je in de stemming. Wij verbleven in het net gerenoveerde Disney’s Newport Bay Club Hotel. Dit jaar kozen we voor een pretparksfeer met bijpassende snacks. De modereportage en Disney recepten vind je deze week in Vriendin.

Mickey Mouse
Het team wilde natuurlijk even met Mickey op de foto, zie hierboven en in de video hieronder. V.l.n.r. Esther (stylist), Manon (model), Mickey, Tessa (moderedacteur), Siham, Sebastien (Disneyland Paris), Cees (fotograaf), Astrid (visagist), Jeanne-Marie (Disneyland Paris).

Disney food
Voor het eerst dit jaar fotografeerde we ook eten. De lekkerste Disney recepten vind je deze week dus in Vriendin.

Kasteel van Doornroosje
Natuurlijk mag het Kasteel van Doornroosje niet ontbreken in deze pretparkproductie. Zo mooi, hoe de kleuren van de kleding matchen met het kasteel.

Na regen komt…
Na een fikse regenbui kwamen we aan bij het doolhof van Alice in Wonderland. Toen begon de zon te schijnen. Disneymagie!

Sir Lancelots carrousel
Hoogtepunt was Sir Lancelots carrousel. Heerlijk: di authentieke pretparksfeer met veel goud en lampjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen