072021 26x Oolaboo Abo

26x Vriendin + Super Foodies haarverzorgingsset van Oolaboo van €164,40 voor maar €49,95

Neem nu een abonnement op Vriendin en ontvang de Super Foodies haarverzorgingsset van Oolaboo t.w.v. €79,90 voor €49,95 I.P.V €164,40

EEN HALF JAAR LANG JE FAVORIETE BLAD OP DE MAT ÉN ZO’N FIJN PAKKET VOOR JE HAAR, WIE WIL DAT NOU NIET? De Super Foodies Low Waste Cosmetic-lijn van Oolaboo staat voor topproducten met veilige ingrediënten en minder impact op het milieu. De all purpose shampoo (500 ml) is verrijkt met matcha thee, is 100% vegan en bevat geen siliconen, kunstmatige kleurstoffen, sulfaten en minerale oliën. Met plantaardige oliën, die je hoofdhuid verzachten en droog en beschadigd haar herstellen. De matcha infused oil (50 ml) revitaliseert je haar door de essentiële oliën aan te vullen: matcha thee zit vol antioxidanten en is rijk aan proteïnen en jojoba-olie. Deze olie heeft van nature spf 4.

Voorwaarden
Deze aanbieding is geldig tot en met 31 juli 2021 of zolang de voorraad strekt. Na de actieperiode van 26 nummers wordt het abonnement met dezelfde periode tegen het dan geldende standaardtarief verlengd en geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor abonnementen buiten Nederland rekenen wij extra verzendkosten, die afhankelijk zijn van het land en het gewicht. Het exacte bedrag wordt tijdens de bestelprocedure weergegeven.