coronavirus-tilburg

Marcel (43) heeft corona: ‘Ik moet overgeven van de pijn’

De 43-jarige Marcel uit Blaricum heeft zoveel pijn in zijn lichaam als gevolg van het coronavirus dat hij er telkens van moet overgeven. In een interview met AD vertelt hij over zijn situatie.

Marcel is dierenarts en vertelt dat hij liever niet telefoneert.
“Ik kan niet meer praten, want dan blijf ik maar hoesten”, vertelt hij via WhatsApp aan het AD. “Mijn schoonvader is ook besmet met het coronavirus. Hij ligt nu op de intensive care aan de beademing. We gaan echt door een hel.”

Ziek

Anderhalve week geleden voelde Marcel zich ineens slechter. “Ik ben normaal nooit ziek. En áls ik dan een keer ziek word, lig ik één dag plat om daarna gewoon weer aan het werk te gaan.”

Nu heeft de dierenarts daarentegen continu koorts en voelt zich zo slecht dat hij nauwelijks de trap op kan komen. “Mijn lichaam vecht al sinds woensdag tegen het virus, maar er zit nul verbetering in. Ik kan echt helemaal niks meer.”

Slapen

Marcel vertelt dat hij de hele dag slaapt, omdat hij verder niets kan. “Als ik wakker ben, probeer ik wat te eten en te drinken. Naar het toilet gaan is al een hele onderneming. Drie meter lopen is echt al te veel gevraagd.”

Lees het hele interview met Marcel op AD.nl