YOU

Oplettende kijkers doen een bizarre ontdekking in Netflix-serie ‘YOU’

Dat hoofdpersonage Joe Goldberg uit de spannende Netflix-serie ‘YOU’ een freak is, wisten we al. Maar een saillant detail waar kijkers het nu massaal over hebben, maakt dat nog maar eens extra duidelijk. Let op: dit artikel bevat spoilers. Love Na een onstuimige relatie met Beck (seizoen één) vlucht Joe naar Los Angeles om een…

Dat hoofdpersonage Joe Goldberg uit de spannende Netflix-serie ‘YOU’ een freak is, wisten we al. Maar een saillant detail waar kijkers het nu massaal over hebben, maakt dat nog maar eens extra duidelijk.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Love

Na een onstuimige relatie met Beck (seizoen één) vlucht Joe naar Los Angeles om een nieuw leven op te bouwen. Hij is ervan overtuigd dat hij alles weer op de rit heeft, tot de knappe Love hem in het oog springt – door zijn zieke acties en moordlustige ideeën blijkt hij nog steeds tot van alles in staat.

Laptop

Wie het eerste seizoen heeft gezien, weet dat Joe souvenirs meeneemt van zijn dodelijke slachtoffers. Tanden, bijvoorbeeld. En ondergoed. Maar ook in seizoen twee heeft hij een opvallend aandenken bij zich: Becks laptop. En dat was maar een handjevol fans opgevallen, blijkt uit de tweets.

Lees ook: Spannend: bedenker YOU geeft grote hint over seizoen 3