Placeholder

Ultiem relaxen in Brabant (3 dagen voor € 69,- p.p.)

Heerlijk relaxen in de natuur, vlak bij gezellige steden. Een ideaal uitje met je partner, je gezin of met vriendinnen. En het kan nu wel heel voordelig!

Heerlijk relaxen in de natuur, vlak bij gezellige steden. Een ideaal uitje met je partner, je gezin of met vriendinnen. En het kan nu wel heel voordelig!

In natuurgebied De Maashorst in het Brabantse Uden kun je eindeloos fietsen en wandelen langs weiden en beekjes en door prachtige bossen. Je zit hier ook dicht bij de bourgondische steden Den Bosch (het is maar een half uurtje rijden naar de lekkerste Bossche bollen!), Eindhoven en Nijmegen, waar je volop culinair kunt genieten, uitgebreid kunt shoppen en cultuur kunt snuiven. Na al deze hectiek is het fijn bijkomen op de Wellnessboot, op 20 minuten van je hotel. Dit luxe jacht ligt fantastisch op het water en biedt vele faciliteiten om heerlijk te relaxen.

Verblijf
Teugel Resort Uden is een 4-sterrenhotel dat van alle gemakken is voorzien. Er is een gezellige bar en in het restaurant bakje zelf je gerechten op tafel. Je kunt gaan bowlen op een van de tien bowlingbanen of een balletjeslaan op de midgetgolfbaan. Het hotel verhuurt fietsen en elk uur vertrekt er een bus richting Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Prijzen en periode
Dit arrangement geldt t/m februari 2019, o.b.v. minimaal 2 personen en o.b.v. van beschikbaarheid.Het is niet mogelijk om een extra bed op de kamer te plaatsen.

Inbegrepen
• 2 overnachtingen in een comfortabele kamer
• 2x uitgebreid Brabants ontbijtbuffet
• 1 dag gratis entree sauna- en beautyresort de Wellnessboot in Mill
• wifi
• parkeren bij het hotel
• toeristenbelasting

Niet inbegrepen
• reserveringskosten à € 20,- per boeking

Info & reserveren
Voor meer informatie en om te boeken, ga je naar www.zoweg.nl/vriendin of bel je 0900 – 9693 (€ 0,70 per gesprek). Vermeld dat het gaat om de VRIENDIN-Wellnessboot aanbieding gaat.