Placeholder

Geef jezelf een schoonheidsbehandeling

Soms mag jezelf best wel even verwennen. Een schoonheidsbehandeling is daar perfect voor. En dat kan je prima thuis doen! Na het volgen van deze 6 stappen voel je je weer helemaal fris en fruitig.

Soms mag jezelf best wel even verwennen. Een schoonheidsbehandeling is daar perfect voor. En dat kan je prima thuis doen! Na het volgen van deze 6 stappen voel je je weer helemaal fris en fruitig.

Douchen
Je begint je eigen schoonheidsbehandeling met een lekkere douchebeurt. Was je haar met je favoriete shampoo en gebruik die ene lekkere douchegel voor je lichaam. 

Scrubben
Wanneer je lichaam en haar helemaal schoon zijn, is het tijd voor een heerlijke scrubbeurt. Met scrubben zorg je ervoor dat dode huidcellen verdwijnen, waardoor je huid heerlijk zacht aanvoelt. Lichaamsscrub kun je kopen bij de drogisterij, maar je kunt het ook heel eenvoudig zelf maken. Je leest hier hoe

Scheren
Scheer je benen na het scrubben. De scrub zorgt er niet alleen voor dat de dode huidcellen verdwijnen, ook gaan je lichaamshaartjes rechterop staan. Gaan ook je lichaamshaartjes rechter staan. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het scheren minder snel last krijgt van ingegroeide haartjes. Ideaal toch?

Verzorgen
Na je uitgebreide douche- of badderbeurt is het tijd om je lichaam te verzorgen met een heerlijke bodylotion- of butter. Na het douchen kan het zijn dat je huid wat uitgedroogd is door het warme water. Smeer je daarom lekker dik in.  Heb je een (zeer) droge huid? Gebruik dan een bodyoil. Deze voedt de droge huid net iets meer dan een bodylotion- of butter.

Maskertje
Laat de bodylotion of olie lekker intrekken en trek ondertussen je badjas of pyjama aan. Nu is het tijd voor het gezicht. Deze mag ook weleens verwend worden. Dit kun je doen door een heerlijk gezichtsmaskertje op te smeren. Geen kant-en-klaar masker in huis? Geen probleem! Met wat simpele ingrediënten kun je ook makkelijk zelf een maskertje maken. Wat dacht je van een maskertje gemaakt van wat Griekse yoghurt en honing? Ideaal voor een wat drogere huid. Klik hier voor meer masker ideetjes. 

Nagels lakken
Als laatste stap is het tijd om de nagels mooi te maken. Gebruik voor het aanbrengen van de nagellak een base coat en na de nagellak een topcoat. Dit zorgt ervoor dat je extra lang kan genieten van dat mooie kleurtje op je nagels.