Placeholder

Wel of geen Desert Boots?

De desert boots: of je vindt ze stoer of je vindt ze uitzonderlijk lelijk. Er is geen middenweg. Toch zijn deze schoenen een wereldwijde hit, met Clarks als populairste merk.

De desert boots: of je vindt ze stoer of je vindt ze uitzonderlijk lelijk. Er is geen middenweg. Toch zijn deze schoenen een wereldwijde hit, met Clarks als populairste merk.

Desert boots voor man, vrouw, jong en oud
Zo’n zestig jaar geleden werd de desert boot door soldaat Nathan Clark ontworpen, nadat hij het idee voor het ontwerp had opgedaan in Birma. Hij zag daar officieren op gekke schoenen lopen die in Cairo waren gemaakt en die super comfortabel en lichtgewicht waren. Alhoewel de Britten niet meteen enthousiast waren, zijn de schoenen sinds 1949 een groot succes. Sinds de start van de verkoop zijn ze altijd op de markt gebleven en sinds enkele jaren maken ze zelfs een ‘comeback’.

Korting op desert boots
Bij Clarks, hét merk onder de desert boots, is het momenteel sale periode. De kortingen lopen lekker op, tot 50%. Helaas zijn de officiële desert boots niet in de uitverkoop, maar het model ‘Jink Soft’ dat erop geïnspireerd is, gaat wél met korting de deur uit. Bovendien is dit model in hele vrolijke kleurtjes verkrijgbaar: ideaal voor de zomer.  

Geen desert boots in jouw kast?

Natuurlijk zijn er genoeg dames die helemaal niet gecharmeerd zijn van de desert boots. Gelukkig heeft Clarks nog veel meer schoenen in de sale, waaronder vrolijke pumps en sandalen. Met de speciale kortingscode van Clarks ontvang je op alle sale artikelen nog eens een extra korting van €5,-.

Clarks kortingscode
Nadat je jouw ideale paar schoenen in de sale gespot hebt, kun je de kortingscode invoeren tijdens het bestelproces. Het kan betekenen dat je bovenop een korting van 50% nog een extra korting scoort. Dat is mooi meegenomen toch?