Placeholder

Leuke dingen die je kunt doen op tweede paasdag

Dit weekend is het Pasen en dat betekent een lekker lang weekend! Naast de gezellige paasontbijtjes of paasdiners, kun je samen met je partner of met het hele gezin er lekker op uitgaan. Vriendin heeft een aantal leuke uitjes gevonden die zeker een bezoekje waard zijn.

Dit weekend is het Pasen en dat betekent een lekker lang weekend! Naast de gezellige paasontbijtjes of paasdiners, kun je samen met je partner of met het hele gezin er lekker op uitgaan. Vriendin heeft een aantal leuke uitjes gevonden die zeker een bezoekje waard zijn.

Met Pasen wordt er in Nederland altijd weer een hoop georganiseerd. Ga samen, of met het hele gezin op pad, zoals feesten op een festival of genieten van de natuur op de boerderij.

Paaspop Schijndel (Noord Brabant)
Paaspop is een 3-daags festival met maar liefst 11 podia! Het heeft een programma met theater, literatuur, straatartiesten, stand up comedy en werkelijk álle soorten muziek. Artiesten die optreden zijn onder andere: The Prodigy, Kaiser Chiefs, The Boxer Rebellion en Guus Meeuwis! Paaspop is van zaterdag 19 april tot maandag 21 april in Schijndel te Noord Brabant.

Paasmarkt Den Haag
In Den Haag kun je 3 dagen lang terecht op de Lange Voorhout voor de Paasmarkt. Een plek die alleen al vanwege de historische omgeving absoluut een bezoekje waard is! Er zijn hier bijna 100 stands te vinden waar je lekker kunt shoppen. Er is van alles te vinden: van kunst en accessoires tot antiek! De markt is van zaterdag 19 april tot en met maandag 21 april.

Paaskermis Platvoet Deventer
In Deventer is het tijdens Pasen feest op de paaskermis! Het Platvoet Evenemententerrein heeft ruim 30 attracties voor jong en oud. Naast de attracties staan er ook diverse activiteiten op het programma: van paaseieren zoeken tot een loterij waar je gratis aan mee kunt doen. De paaskermis is van 11 april tot en met 21 april in Deventer te bezoeken.

Historisch festival Raalte (Overrijsel)
Een leuk uitje tijdens tweede paasdag in Overijssel is het Historisch Festival Raalte. Er is van alles te zien op dit leuke festival. Het evenement richt zich op verschillende aspecten van de geschiedenis, gecombineerd met veel educatie en entertainment. Er is aandacht voor andere tijden, maar natuurlijk ook veel ruimte voor hedendaagse gezelligheid. 

Paaspuzzeltocht Zandvoort
Weet je niet wat je op 2e paasdag kunt doen en vinden je kinderen het leuk om paaseieren te zoeken? Ga met z’n allen naar Zandvoort en laat je kinderen meedoen aan de puzzeltocht. Hierbij zoeken ze naar eieren en letters in de etalages van winkels in het centrum van Zandvoort. Zijn alle letters compleet? Dan kan de kaart ingeleverd worden bij ijssalon San Remo waar de paashaas met een verassing op ze staat te wachten!

Lammetjesdag op boerderij Boerinn (Woerden)
Ga met het hele gezin naar buiten en breng een bezoekje aan boerderij Boerinn in Woerden. Op tweede paasdag viert boerderij Boerinn namelijk de 4e editie van Lammetjesdag! Kinderen kunnen knuffelen met lammetjes en op een pony rijden. Maar ook: paaseieren zoeken en boogschieten, kortom genoeg te doen! De boerderij is geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Fijne Pasen!