Placeholder

Marjo blog 20: Vreemde week

Vrolijke en verdrietige berichten kunnen heel dicht bij elkaar staan. Marjo merkt dat deze week als ze kaartjes op de post gaat doen. Zelf kreeg ze afgelopen week gelukkig alleen maar felicitaties door de bus heen.

Vrolijke en verdrietige berichten kunnen heel dicht bij elkaar staan. Marjo merkt dat deze week als ze kaartjes op de post gaat doen. Zelf kreeg ze afgelopen week gelukkig alleen maar felicitaties door de bus heen.

Vorige week zat ik kaartjes te schrijven en ik was eigenlijk verbaasd over het verschil in die kaartjes. Wat liggen vreugde en verdriet toch dicht bij elkaar….

Het begon met een kaartje voor een ex collega van mijn man. Danny heeft jaren met deze collega gewerkt en hij is vader geworden van een gezonde zoon. Dus uiteraard een leuke felicitatiekaart naar de nieuwbakken ouders.Het volgende kaartje was weer een feestkaartje. Mijn zwager is gaan samenwonen met zijn vriendin en ze hadden een ontzettende leuke kaart gegeven om dit kenbaar te maken. Dus een felicitatiekaartje naar het jonge stel. Mijn schoonzus was jarig dus die heeft via de post een leuke kaart gekregen en krijgt zondag er ook nog een dikke knuffel bij, als we de verjaardag van mijn nichtje vieren! Voor haar is de kaart onderweg. Ook was ons achternichtje jarig en dezelfde dag vierden mijn schoonouders hun 47 jarig (!) huwelijk. Dus weer een paar kaartjes op de bus…. De zoon van mijn beste vriendin heeft zijn bromfietsrijbewijs gehaald zodat hij nu lekker op de scooter kan rijden, dat is ook een felicitatie waard. Dat waren een heleboel leuke kaartjes!

Er was echter ook een kaart bij die erg verdrietig was. Al jarenlang ga ik de ene week op woensdagmorgen gezellig naar een goede kennis en de andere week naar haar moeder. Vorige week kwam het trieste bericht dat haar moeder, een statige en gezonde vrouw die nog volop in het leven stond, gevallen was en heel ongelukkig terecht was gekomen. Ze is ‘s nachts in het ziekenhuis overleden. Wat een klap. Vorige week de begrafenis gehad met een mooie dienst in de kerk. Uiteraard is er naar de familie ook een kaart gegaan, maar deze was uiteraard behoorlijk anders dan de andere kaarten en zo zie je maar, hoe dicht het allemaal bij elkaar ligt.

Op 9 november kwamen de kaartjes bij mij door de brievenbus! Het was een heerlijke dag. In de ochtend kwamen al mijn lieve vriendinnen met leuke cadeaus en in de middag kwamen mijn lieve ouders en schoonouders. Ik ben behoorlijk verwend door iedereen!! Er was 1 vriendin die helemaal zelf voor mij een taart heeft gemaakt. Hij was heerlijk en ik ben bang dat de weegschaal geen goed nieuws heeft voor mij na alle hapjes en taart! Maar je bent maar 1x jarig dus echt heel druk maak ik me er niet om. Al gaat het natuurlijk niet echt snel met die 6 kilo die er voor oud- en nieuw nog af moet!!!

 

 

 

Probeer Weight Watchers Online nu één week gratis!

 

  • 24 uur per dag tot je beschikking
  • ProPoints ® waarden van meer dan 6.000 voedingsmiddelen en meer dan 650 recepten
  • Interactieve hulpmiddelen om je voeding en activiteiten bij te houden
  • Persoonlijke doelen op basis van je lengte en gewicht
  • Met het Gewichtsverloop breng je je voortgang in kaart
  • Fitness-tips voor ieder niveau, inclusief demo's
  • Altijd je ProPoints ® dagboek bij je met de Weight Watchers App (alleen voor iPhone en iPad)!