Placeholder

Vriendin 35: Ellens vriend draagt stiekem vrouwenkleding

“Daar stond hij dan, in een roze beha”

“Daar stond hij dan, in een roze beha”

Ellen (21) is al twee jaar gelukkig met Jos (26). Een half jaar geleden ontdekte ze per toeval dat Jos het opwindend vindt om vrouwenkleding te dragen.

“Jos en ik zijn twee jaar samen en heel gelukkig met elkaar. We hebben serieuze plannen en praten bijna dagelijks over onze toekomst. We willen trouwen, kindjes krijgen en samen oud worden. Maar een half jaar geleden bekroop me een onrustig gevoel. Ik kon er mijn vinger niet op leggen, maar ik vond Jos anders. Hij deed afstandelijker. Ik vermoedde dat hij een ander had en ging op onderzoek uit.

Het was niet moeilijk om in zijn mail te kijken. Ik gebruikte tijdelijk zijn laptop omdat de mijne kapot was, en als ik Hotmail aanklikte, verscheen automatisch het wachtwoord. Niet netjes van mij om zijn privacy te schenden, maar ik dacht dat het geen kwaad kon. In zijn inbox vond ik een vreemd berichtje. Het was afkomstig van zijn beste vriendin Emma en ze reageerde met ‘Dat ziet er leuk uit! Daar kun je wel iets mee.’ Ik vroeg me af waar dat op sloeg en zocht tussen zijn verzonden items. Al snel vond ik een mail met bijlage naar Emma. Toen ik de foto opende, stond mijn hart even stil. Op die foto stond Jos in een roze beha!”

Lees het hele verhaal van Ellen in Vriendin 35 en praat mee op het forum.