×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 29: Daniëlle wordt gek van het in- en uitlopen van de ex-vrouw van haar vriend

Vriendin 29: Daniëlle wordt gek van het in- en uitlopen van de ex-vrouw van haar vriend
15.07.2015 - Redactie Vriendin

'De ex-vrouw van mijn vriend is onze buurvrouw'


Daniëlle (35) heeft een relatie met Marcel (33). Het gaat goed tussen hen, en het klikt ook met zijn twee dochters Lisa (6) en Rosa (4). Minder blij is Daniëlle met zijn ex, die naast hen woont.

Daniëlle: ”Ach, hoe erg kan het zijn, dacht ik een half jaar geleden nog naïef, toen ik bij Marcel introk. Babette, zijn ex-vrouw en de moeder van zijn twee kinderen, woonde in het huis pal naast ons, maar ik zag er geen probleem in. We hadden ieder immers ons eigen appartement en opgang. Het leek me zelfs wel makkelijk met het halen en brengen van de kinderen en het regelen van een keer extra oppas als we een feestje hadden of zo. Maar jeetje, wat heb ik me daarin vergist! Ik heb me nooit gerealiseerd hoe weinig privacy Marcel en ik nog zouden hebben. Niet alleen omdat zijn kinderen bijna dagelijks komen aanwaaien om een paardrijbroek, lievelingspop of vergeten elastiekje te komen ophalen. Ook Babette staat om de haverklap op de stoep met een vraag of kwestie. En ze bemoeit zich overal mee. Ik word er doodziek van. Ik heb het idee dat ik in een soort commune leef in plaats van in een eigen
appartement samen met mijn grote liefde.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 29 en praat mee op het forum. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

Wat zou jij doen als je Daniëlle was?

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |