×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 29: Daniëlle wordt gek van het in- en uitlopen van de ex-vrouw van haar vriend

Vriendin 29: Daniëlle wordt gek van het in- en uitlopen van de ex-vrouw van haar vriend
15.07.2015 - Redactie Vriendin

'De ex-vrouw van mijn vriend is onze buurvrouw'


Daniëlle (35) heeft een relatie met Marcel (33). Het gaat goed tussen hen, en het klikt ook met zijn twee dochters Lisa (6) en Rosa (4). Minder blij is Daniëlle met zijn ex, die naast hen woont.

Daniëlle: ”Ach, hoe erg kan het zijn, dacht ik een half jaar geleden nog naïef, toen ik bij Marcel introk. Babette, zijn ex-vrouw en de moeder van zijn twee kinderen, woonde in het huis pal naast ons, maar ik zag er geen probleem in. We hadden ieder immers ons eigen appartement en opgang. Het leek me zelfs wel makkelijk met het halen en brengen van de kinderen en het regelen van een keer extra oppas als we een feestje hadden of zo. Maar jeetje, wat heb ik me daarin vergist! Ik heb me nooit gerealiseerd hoe weinig privacy Marcel en ik nog zouden hebben. Niet alleen omdat zijn kinderen bijna dagelijks komen aanwaaien om een paardrijbroek, lievelingspop of vergeten elastiekje te komen ophalen. Ook Babette staat om de haverklap op de stoep met een vraag of kwestie. En ze bemoeit zich overal mee. Ik word er doodziek van. Ik heb het idee dat ik in een soort commune leef in plaats van in een eigen
appartement samen met mijn grote liefde.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 29 en praat mee op het forum. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

Wat zou jij doen als je Daniëlle was?

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!