×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 25: Lieke raakte in één keer twee mensen kwijt van wie ze hield

Vriendin 25: Lieke raakte in één keer twee mensen kwijt van wie ze hield
17.06.2015 - Redactie Vriendin

‘Mijn man heeft me verlaten voor mijn hartsvriendin'


Lieke (30) voelt zich verraden. Haar man Mark, met wie ze twee jonge kinderen heeft, ging vreemd. En niet met zomaar iemand, maar met Liekes beste vriendin, Meike. “Ik wilde niet geloven dat de twee mensen die het dichtst bij me stonden hiertoe in staat waren.”

Lieke: “Dagenlang, úren achter elkaar heb ik met Meike aan de keukentafel gezeten, pratend over mijn huwelijksproblemen met Mark. Ik nam mijn beste vriendin altijd in vertrouwen als ik ergens mee zat. Toen Mark vorig jaar februari tijdelijk uit huis was gegaan om na te denken over onze relatie, had ik extra veel behoefte aan haar steun. Ik vertelde haar hoe onzeker ik was en hoeveel verdriet ik ervan had. Meike vond het erg voor me, maar adviseerde me vooral niets naar hem toe te doen, me rustig te houden en af te wachten. Zij zou wel met hem spreken.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 25 en praat mee op het forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Ben jij wel eens bedrogen geweest?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

19.10.2017 - Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...

Lees meer!
 Tips voor een gezonde hoofdhuid

19.10.2017 - Een mooie bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met deze tips stimuleer je de groei van gezonde, nieuwe en glanzende haren.

Lees meer!
Hoe ontvang je een compliment?

19.10.2017 - Een grappig filmpje, over hoeveel complimenten een mens kan hebben voordat het ongemakkelijk wordt, zie je hieronder. Ook interessant om hierin het verschil tussen mannen en vrouwen te zien.

Lees meer!
Oplossing puzzel 32: stratego

19.10.2017 - Winnaars van 2 vrijkaarten voor My Fair Lady in een theater naar keuze, t.w.v. € 95,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 42)

19.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |