×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 1: Lianne en Emma namen samen wraak

Vriendin 1: Lianne en Emma namen samen wraak
03.01.2017 -

Lianne (32) had een knipperlichtrelatie met een bezette man. Bij toeval kwam ze erachter dat haar nieuwe collega Emma (33) óók iets met hem had. Ze besloten hem te confronteren.


'Hoe kón dat nou? We hadden dezelfde minnaar'


Lianne: “Ik kwam mijn minnaar zes jaar geleden tegen in de kroeg. Ik stond op het punt om met mijn vriendinnen naar huis te gaan. Hij keek heel lelijk en daar maakte ik plagerig een opmerking over. Dat vond hij wel grappig. Hij zag er goed uit en was een jaar of tien ouder, schatte ik. Er was meteen een klik en we raakten aan de praat. Niet veel later stelde hij voor dat ik een keertje met hem mee op de motor zou gaan. Hij vroeg mijn telefoonnummer, maar dat leek me niet zo verstandig. ‘Geef mij jouw nummer maar’, zei ik, om de touwtjes in handen te houden. Ik wachtte nog een paar dagen voordat ik hem een berichtje stuurde. Ik hield er rekening mee dat hij niet meer wist wie ik was, maar het tegendeel bleek waar. We spraken af een keer samen iets te gaan drinken.”

Stiekem verliefd
“Hij vertelde meteen dat hij bezet was. En dat zijn vader net was overleden. Daar had hij het zwaar mee, dat was wel duidelijk. In de weken daarna spraken we regelmatig af. Er gebeurde niets, dat wilde ik ook niet. Ik riep altijd stellig dat ik nooit een relatie zou aangaan met een bezette man. Ik had er zelfs een kennis om veroordeeld. We hadden goede gesprekken en hij was openhartig over zijn verdriet en zijn moeizame relatie. Ik denk dat we zo’n drie maanden met elkaar omgingen, toen hij me voor het eerst zoende. Dat verraste me. ‘Nee joh, niet doen! Dat kun je niet maken tegenover je vriendin’, riep ik nog. Ik was stiekem toch wel verliefd op hem geworden, dus lang hield mijn protest geen stand. Ik vond hem leuk en de affaire was spannend. In het begin overheersten de vlinders, maar het voelde ook slecht. Bovendien moest ik me altijd schikken naar zijn agenda. Dat brak me op. Vaak appte hij afspraken ook op het laatste moment af. Daar was ik dan ziek van.”
 

‘Vaak appte hij een afspraak op het laatste moment af. Daar was ik dan ziek van’ 


Heel mannelijk
“Ondanks mijn twijfels was het altijd weer leuk als hij er wel was. Ik voelde me veilig bij hem. Hij was aantrekkelijk en heel mannelijk. En ik was gek op zijn droge humor. Het eerste jaar hebben we alleen maar gezoend. Seks wilde ik hem niet geven, dat was voor mij de grens die ik pas wilde overgaan als hij zijn relatie had verbroken. Ook dat standpunt liet ik uiteindelijk varen. Ik was té verliefd. Mijn omgeving begreep niet waar ik mee bezig was. In het begin adviseerden ze me nog wel mijn gevoel te volgen, maar toen ze doorkregen dat ik wel heel erg lang aan het lijntje werd gehouden, werden ze kritischer. Er zijn zelfs vrienden om afgehaakt. Drie jaar lang hadden we een knipperlichtaffaire. Steeds weer beloofde hij écht voor mij te kiezen, maar het kwam er niet van. Ik heb zelfs tussendoor nog even een andere vriend gehad. Uiteindelijk heb ik het contact verbroken en spraken we elkaar een jaar niet. Hij appte me nog wel, maar dat negeerde ik. Ik wilde door!''

In shock
“Een jaar later kwam ik bij een nieuwe werkgever terecht, waar het al snel klikte met een leuke collega, Emma. We gingen een avond stappen en ik vroeg haar naar haar liefdesleven. Ze keek me veel- betekenend aan. ‘Ja, ik heb iemand leren kennen. Hij is alleen bezet...’ Ik was direct gealarmeerd. Alsof ik aanvoelde dat het om dezelfde man ging. ‘Zeg me dat hij geen Sander heet’, reageerde ik, nog voordat ze meer had kunnen vertellen. Haar mond viel open en haar ogen werden groter. Mijn gevoel bleek juist..."

Lees verder in Vriendin 1.
Heb jij ook je minnaar op z'n nummer gezet? Praat mee op het forum. 
Lees ook: 'Milou heeft spijt dat ze haar man verliet voor een ander'

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit blijft tussen hem en mij...'

19.10.2017 - Er zijn van die dingen die je liever niet met een ander deelt. Acht lezeressen over wat ze van hun partner aan niemand mogen vertellen...

Lees meer!
 Tips voor een gezonde hoofdhuid

19.10.2017 - Een mooie bos haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Met deze tips stimuleer je de groei van gezonde, nieuwe en glanzende haren.

Lees meer!
Hoe ontvang je een compliment?

19.10.2017 - Een grappig filmpje, over hoeveel complimenten een mens kan hebben voordat het ongemakkelijk wordt, zie je hieronder. Ook interessant om hierin het verschil tussen mannen en vrouwen te zien.

Lees meer!
Oplossing puzzel 32: stratego

19.10.2017 - Winnaars van 2 vrijkaarten voor My Fair Lady in een theater naar keuze, t.w.v. € 95,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 42)

19.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!
Ester (44): 'Eindelijk vond ik twee halfzussen'

18.10.2017 - In januari vertelde Ester (44) in Vriendin over de zoektocht naar haar biologische vader, een anonieme zaaddonor. Van hem ontbreekt nog steeds ieder spoor, maar ze vond binnen twee maanden wel twee halfzussen. “Misschien zijn we zelfs met honderd.”

Lees meer!
Juf Kiet geeft les aan vluchtelingkinderen

18.10.2017 - Misschien heb je ’m wel gezien: de hartverwarmende documentaire over juf Kiet, die kinderen uit oorlogsgebieden en migranten wegwijs maakt in Nederland. Wie is Kiet en wat drijft haar? “Mijn hart maakt een sprongetje als ik merk dat de taalknop omgaat bij een leerling.”

Lees meer!
Roos (47): ‘Op salsales werd mijn man verliefd op een ander’

18.10.2017 - Roos (47) vond het heerlijk om met haar man naar salsales te gaan. Maar toen hij verliefd werd op zijn danspartner verliet hij haar. "Heel verdrietig dat het zo gelopen is"

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 196 |