×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

RTL-nieuwspresentator Meike de Jong houdt van goede gesprekken

RTL-nieuwspresentator Meike de Jong houdt van goede gesprekken
24.11.2015 -

Hoera voor de herfst. We maken het weer gezellig binnen. En daarom kruipen we deze week op de bank met Meike de Jong (36), presentator van RTL Nieuws. “Op zaterdag lees ik op de bank mijn krantjes. Lekker, met een dubbele espresso erbij.”


Meike is helemaal blij als ze de Vriendin-studio binnenloopt. Want ze is niet alleen net terug van vakantie, ze is ook pas verhuisd. Samen met haar vriend Jordy (27) is ze de dag voor het interview in een ruimer huis met tuin getrokken.

Gefeliciteerd met je nieuwe huis.
“Dank je, we hebben er vannacht voor het eerst geslapen. Het is nog niet helemaal af, we moeten nog wat klussen doen, maar we zijn hartstikke happy. Hiervoor woonden we in een appartement, dus het is heerlijk om wat meer ruimte te hebben. Vanmiddag wordt onze nieuwe bank bezorgd. Hij lijkt erg op deze bank. Grappig!”

En, zin in je nieuwe bank?
“Ja, heel erg. Ik vind het heerlijk om thuis op de bank te zitten. Ik werk er ook veel op, met mijn laptop of iPad erbij. Behalve als nieuws- presentator bij RTL werk ik ook als dagvoorzitter op congressen. Dat bereid ik dan voor op de bank, door me in te lezen. Het is heel divers: de ene keer zit ik een debat voor over ondernemen in de regio Eindhoven, de andere keer gaat het over de zorg of zit er een groep Chinese investeerders in de zaal.”

Werken is hopelijk niet het enige wat je op de bank doet?
“Nee hoor, op zaterdag lees ik er na het sporten ook lekker mijn krantjes, De Volkskrant en Het Financieele Dagblad, met een dubbele espresso erbij. Kranten lezen hoort weliswaar bij mijn werk, maar het is ook een relaxmoment.”

Welke tv-programma’s kijk je?
“Het nieuws van half acht op RTL en het NOS Journaal van acht uur zien Jordy en ik meestal samen live. En als ik overdag thuis ben, kijk ik naar RTL Z. Het nieuws is mijn vak, dus dat houd ik goed bij. Andere leuke programma’s zie ik ook wel, maar bijna altijd later.

Wil jij deze mooie bank winnen? Houd Vriendin.nl dan morgen goed in de gaten!

Lees het hele verhaal in Vriendin 48.

Plaats een reactie

1Reacties

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!