×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

RTL-nieuwspresentator Meike de Jong houdt van goede gesprekken

RTL-nieuwspresentator Meike de Jong houdt van goede gesprekken
24.11.2015 -

Hoera voor de herfst. We maken het weer gezellig binnen. En daarom kruipen we deze week op de bank met Meike de Jong (36), presentator van RTL Nieuws. “Op zaterdag lees ik op de bank mijn krantjes. Lekker, met een dubbele espresso erbij.”


Meike is helemaal blij als ze de Vriendin-studio binnenloopt. Want ze is niet alleen net terug van vakantie, ze is ook pas verhuisd. Samen met haar vriend Jordy (27) is ze de dag voor het interview in een ruimer huis met tuin getrokken.

Gefeliciteerd met je nieuwe huis.
“Dank je, we hebben er vannacht voor het eerst geslapen. Het is nog niet helemaal af, we moeten nog wat klussen doen, maar we zijn hartstikke happy. Hiervoor woonden we in een appartement, dus het is heerlijk om wat meer ruimte te hebben. Vanmiddag wordt onze nieuwe bank bezorgd. Hij lijkt erg op deze bank. Grappig!”

En, zin in je nieuwe bank?
“Ja, heel erg. Ik vind het heerlijk om thuis op de bank te zitten. Ik werk er ook veel op, met mijn laptop of iPad erbij. Behalve als nieuws- presentator bij RTL werk ik ook als dagvoorzitter op congressen. Dat bereid ik dan voor op de bank, door me in te lezen. Het is heel divers: de ene keer zit ik een debat voor over ondernemen in de regio Eindhoven, de andere keer gaat het over de zorg of zit er een groep Chinese investeerders in de zaal.”

Werken is hopelijk niet het enige wat je op de bank doet?
“Nee hoor, op zaterdag lees ik er na het sporten ook lekker mijn krantjes, De Volkskrant en Het Financieele Dagblad, met een dubbele espresso erbij. Kranten lezen hoort weliswaar bij mijn werk, maar het is ook een relaxmoment.”

Welke tv-programma’s kijk je?
“Het nieuws van half acht op RTL en het NOS Journaal van acht uur zien Jordy en ik meestal samen live. En als ik overdag thuis ben, kijk ik naar RTL Z. Het nieuws is mijn vak, dus dat houd ik goed bij. Andere leuke programma’s zie ik ook wel, maar bijna altijd later.

Wil jij deze mooie bank winnen? Houd Vriendin.nl dan morgen goed in de gaten!

Lees het hele verhaal in Vriendin 48.

Plaats een reactie

1Reacties

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |