Placeholder

Londen in 1 dag!

Genieten van een high tea en je kerstinkopen doen in sfeervol Londen? Met de boot ben je er zo! Dompel je een hele dag onder in Engelse gezelligheid.

Genieten van een high tea en je kerstinkopen doen in sfeervol Londen? Met de boot ben je er zo! Dompel je een hele dag onder in Engelse gezelligheid.

Nu de dagen korter worden en de decembermaand in aantocht is, verandert Londen in één grote kerstuitstalling. De kerstverlichting in de stad wordt aangezet, de etalages worden in feestelijke sfeer opgemaakt en in de stad worden verschillende ijsbanen gebouwd. Een perfect sfeertje om je kerstinkopen in te doen! Ben je uitgewinkeld, breng dan een bezoekje aan een van de bezienswaardigheden zoals de Tower Bridge, Buckingham Palace of Londen Eye.

Wij hebben alvast een paar leuke shoptips voor je!

  1. Covent Garden: Altijd gezellig, met veel speciale winkeltjes en een oude overdekte markthal, de Piazza.
  2. Camden Town: Alternatieve buurt met veel hippe types, exotische eettentjes, kleurige gevels en leuke markten.
  3. Portobello Road: Leukste winkelstraat van Notting Hill met aparte winkels en een aantal bijzondere markten.
  4. Harrods: Blijft een must om even te neuzen, vooral tegen Kerst, met de bijzondere kerstetalage en geweldige kerstafdeling.
  5. Spitalfields Markets: Even buiten het centrum van Londen in het opkomende ‘East’. Al meerdere keren verkozen tot de beste markt van Londen!

Verblijf
’s Avonds vertrek je met de Stena Line nachtferry naar Engeland. Aan boord kun je heerlijk eten, een filmpje pakken of een drankje nemen in de bar. Slapen doe je in je eigen hut met douche en toilet. De volgende dag stap je op de trein en nog voor 9.00 uur ben je in Londen! Je hebt de hele dag de tijd en hoeft pas ’s avonds rond 20.00 uur weg voor de bootreis terug.

Inclusief

  • overtocht Hoek van Holland – Harwich en retour per Stena Line nachtferry
  • 2x overnachting in een tweepersoonsbinnenhut
  • 1x treinretour 2e klas Harwich – Londen Liverpool Street Station met treinschema
  • gratis stadsplattegrond

Exclusief

  • reserveringskosten à € 27,- per boeking
  • bijdrage Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking
  • eventuele toeslagen voor andere huttypen en maaltijden aan boord
  • eventuele brandstoftoeslag
  • treinretour 2e klas van ieder station in Nederland naar Hoek van Holland: speciale aanbieding van de NS € 27,50 p.p. (optioneel)
  • toeslag eenpersoonsbinnenhut: € 25,- per retour

Prijzen p.p.

Dagelijkse aankomst van 1 november t/m 31 december 2013 (inclusief vakanties).

Info & reserveren

Voor reservering van dit arrangement kun je contact opnemen met Buro Scanbrit: 020 – 462 1030 (Openingstijden: ma t/m vr 09.30 – 17.30 en za 09.30 – 16.00 uur) of kijk op de website: www.buroscanbrit.nl/vriendin Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing.