Placeholder

Genieten van het prachtige Groningen

Shoppen, lekker eten, cultuur snuiven, genieten van natuur: Groningen heeft alles!

Shoppen, lekker eten, cultuur snuiven, genieten van natuur: Groningen heeft alles!

Prachtstad Groningen biedt voor ieder wat wils. Je shopt eindeloos in de omgeving van de Herestraat en Folkingestraat. En ben je een cultuurliefhebber? Het Goudhuis, de Sint-Jozefkathedraal en het Groninger Museum zijn zeker een bezoek waard. Plan tijd in voor een wandeltocht door de stad en slenter langs de bekende gasthuizen. Vergeet vooral niet om de Martinitoren te bezoeken! En o ja, Groningen heeft ook een bruisend nachtleven. Zo hebben de cafés geen sluitingstijd. Ga je liever de natuur in? Natuurgebied De Drentsche Aa ligt op ongeveer 15 kilometer van je hotel.

Verblijf
Martini Hotel Groningen is een sfeervol hotel in het centrum van de stad, namelijk 400 meter van de Grote Markt. Gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer: bushalte Zuiderdiep ligt voor de deur. Het hotel bestaat al sinds 1871 en dat is nog goed te zien aan het historische trappenhuis met de oorspronkelijke glas-in-loodramen. Alle 117 kamers zijn comfortabel ingericht en er zijn genoeg faciliteiten, zoals draadloos internet, biljart en fietsverhuur.

Prijzen en periode
Dit arrangement is €69,- per persoon en geldt tot 31 maart 2018. De aanbieding is op basis van beschikbaarheid en voor minimaal 2 personen. 

Inbegrepen
– 2 overnachtingen in een kleine tweepersoonskamer
– 2x uitgebreid ontbijtbuffet 
– 1x diner (hoofdgerecht)
– Wifi
– Stadsplattegrond 

Niet inbegrepen
– Reserveringskosten à € 20,- per boeking
– Toeristenbelasting 

Info & reserveren
Voor meer informatie en boeken ga je naar www.zoweg.nl/vriendin of bel je 0900-235 969 34 (€0,70 per gesprek). Vermeld daarbij dat het gaat om de aanbieding Vriendin-Groningen.