Placeholder

Luxe genieten in Ermelo

Zin in pure verwennerij? In dit luxe hotel midden in de prachtige natuur rond Ermelo, geniet je van wellness en heerlijke beautybehandelingen!

Zin in pure verwennerij? In dit luxe hotel midden in de prachtige natuur rond Ermelo, geniet je van wellness en heerlijke beautybehandelingen!

Het is nergens zo lekker wandelen of fietsen als in de bossen van de Veluwe. En in de omgeving vind je de leukste bezienswaardigheden, zoals Apenheul, Dolfinarium, Kröller-Müller Museum, Paleis het Loo en pretpark Walibi. Zin in een dagje winkelen, terrasjes en cultuur? Bezoek dan een van de historische Hanzesteden Zwolle, Deventer, Hattem of Zutphen.

Verblijf
Midden in de Veluwse bossen ligt 4-sterrenhotel Hotel Heerlickheijd. Je verblijft in een stijl- volle kamer met koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met een bad en/of douche en toilet. Ontspan in het prachtige zwembad,Turks stoombad, sauna en whirlpool en geniet in het Babor Beauty Center van luxe verwennerijen en behandelingen. Plof na een dag vol indrukken neer op het terras met uitzicht over de fonteinen en waan je even in Frankrijk.

Prijzen en periode
Dit arrangement is te boeken voor maar € 79,- p.p. op basis van verblijf van 2 personen in een comfortabele kamer. De aanbieding is te boeken t/m 20 december 2017. 

Inbegrepen
-2 overnachtingen in een comfortabele kamer
-2x uitgebreid ontbijtbuffet
-1x driegangendiner
-1 dag fietshuur (tweede dag)
-Vrij gebruik van wellnessfaciliteiten
-Wifi
-Parkeren

Niet inbegrepen
-Verblijfsbelasting à € 1,95 p.p.p.n.
-Reserveringskosten à € 7,50 per boeking 

Info & reserveren 
Voor meer informatie en om te boeken ga je naar www.goedverblijf.nl/ vriendin117 of bel je 085 – 489 90 19. Gebruik reisnummer vriendin117