Placeholder

8 dagen Toscane

Rust en enorm veel ruimte: in het zuiden van Toscane beleef je het echte Italiaanse leven. En daar kun je nu wel heel voordelig naartoe.

Rust en enorm veel ruimte: in het zuiden van Toscane beleef je het echte Italiaanse leven. En daar kun je nu wel
heel voordelig naartoe.

Het prachtige, glooiende landschap met eeuwenoude olijfbomen, velden vol zonnebloemen en een rijke cultuur met schitterende renaissancesteden. Bijna iedereen is het erover eens: Toscane is een van de meest romantische streken van Europa. Ervaar la dolce vita vanuit droomlocatie Borgo Magliano en maak uitstapjes naar talloze bezienswaardigheden in de buurt. 

Verblijf
Ingebed in het Toscaanse landschap biedt Borgo Magliano Resort**** een schitterend zicht op Magliano en het schiereiland Monte Argentario. Er is hier voor jong en oud genoeg te doen. Geniet van het panoramisch uitzicht vanuit het restaurant en ontdek de streek op je gemak tijdens wandelingen over kronkelweggetjes. Wil je graag naar het strand? Binnen een half uur ben je bij de zee. Neem de dag nog eens door op het terras met een glaasje limoncello.

Prijzen en periode
De speciale prijs van € 335,- per persoon geldt bij aankomst tussen 10 september en 1 oktober 2016, bij verblijf in een tweepersoonskamer (A2A) met twee personen op basis van halfpension.

Inbegrepen
• 7 overnachtingen in een tweepersoonskamer
• 7x ontbijtbuffet
• 7x viergangenkeuzediner

Niet inbegrepen
• vervoer
• reserveringskosten à € 22,50 per boeking 
• kosten Calimiteitenfonds à € 2,50 per boeking

Info & reserveren
Voor meer informatie over het hotel en om te boeken ga je naar www.neckermann.nl/vriendin of bel je met het Customer Contact Center van Neckermann op 0900 – 555 0 555 (€ 1,- per gesprek + gebr. belkosten).