Placeholder

Loosdrecht: genieten op of aan het water

Zin om een nieuw plekje van Nederland te ontdekken? Aan of op het water van de Loosdrechtse Plassen is het heerlijk relaxen.

Zin om een nieuw plekje van Nederland te ontdekken? Aan of op het water van de Loosdrechtse Plassen is het heerlijk relaxen.

Watersportdorp Loosdrecht ligt aan vijf met elkaar verbonden recreatieplassen. Heerlijk om in de lentezon vanaf een terrasje naar te kijken. Of maak een rondje in een van de rondvaartboten. Maar Loosdrecht heeft meer te bieden dan alleen water: Kasteel Sypesteyn is ook zeker een bezoek waard. Liever even helemaal nietsdoen? Dan kun je voor maar € 28,50 p.p. genieten bij Spa Sereen, dicht bij het hotel. 

Verblijf 
Je verblijft in het viersterrenhotel Princess Hotel Loosdrecht/Amsterdam. Voor een lekker hapje kun je terecht in Restaurant Smaakmakers, waar je bij mooi weer op het terras aan het water kunt dineren. Bij het hotel zijn (elektrische) fietsen, scooters en elektrische sloepen te huur. Handig om de prachtige omgeving mee te verkennen! 

Prijzen en periode
Dit arrangement is te boeken voor € 54,50 p.p. en geldt tot 31 maart 2016. Van 1 t/m 30 april 2016 kost het € 69,50 p.p. Er kan max. 1 extra bed per kamer worden aangevraagd. Voor kinderen t/m 2 jaar bedraagt dit € 12,50 p.n., voor oudere kinderen of volwassenen betaal je € 35,- p.n. Beide opties zijn inclusief ontbijt.

Inbegrepen
• 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer
• 2x uitgebreid ontbijtbuffet
• bij vertrek een fles wijn om thuis na te genieten
• max. 1 extra bed op aanvraag (met toeslag)
• gratis wifi

Niet inbegrepen
• toeristenbelasting à € 2,- p.p.p.n.
• reserveringskosten à € 12,50 per boeking

Info & reserveren 

Reserveren kan via www.zoweg.nl/vriendin of door te bellen naar 0900 23 59 69 34 (€ 0,70 per gesprek). Vermeld daarbij dat het gaat om de VRIENDIN-Loosdrecht aanbieding.