×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Oproep: ineens een gezin met 7 kinderen

Oproep: ineens een gezin met 7 kinderen
18.06.2017 -

Hebben je man/partner en jij kinderen uit een vorige relatie, waardoor jullie samen ineens een gezin met zeven kinderen vormen? Wellicht met één of twee kids van jullie tweeën erbij? Dan zijn we heel benieuwd naar jullie verhaal. Hoe is het om ineens zo veel kleuters, peuters, tieners en/of pubers in huis te hebben? Hoe gaat het onderling tussen de kinderen? Welke afspraken hebben jullie over de opvoeding gemaakt? En zitten jullie ’s avonds gezellig aan een lange tafel met z’n allen te eten?


Geef je op!
Als jij je in deze situatie bevindt, willen we je graag interviewen voor een mooi artikel, waarvoor jullie ook met z’n allen op de foto gaan. Mail je verhaal naar post@vriendin.audax.nl, met als onderwerp ‘Ineens een gezin met 7 kinderen’ of vul onderstaand formulier in.

Foto: iStock

Vertel je verhaal

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Het volgende veld is alleen voor robots. Laat het veld leeg wanneer je een mens bent.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Oproep: het roer ging om

12.12.2017 - Vriendin zoekt veertigplussers die op een kruispunt in hun leven hebben gestaan en besloten: het moet allemaal anders. Bijvoorbeeld vrouwen die van hun hobby, hun werk maakten omdat ze dachten: het is nu of nooit.

Oproep

153

Oproep metamorfose

11.12.2017 - Heb je zin in een nieuwe look, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Geef je dan op voor de metamorfose. We zoeken momenteel vrouwen die kunnen op dinsdag 10 januari in IJsselstein.

Geef je op!

3

Oproep: Eindelijk: mijn boek!

08.12.2017 - Het is de grote droom van veel mensen: een boek schrijven. Toch komt het er bijna nooit van. Ben jij de uitzondering en kun je trots zeggen: ‘Eindelijk schreef ik een boek’, mail ons dan! Vertel kort welk boek je schreef, wanneer het uitkwam (of uitkomt), hoe je op het idee kwam en hoe het voelde om het in je handen te hebben. Mail naar post@vriendin. audax.nl met als onderwerp ‘Eindelijk: mijn boek’.

Lees meer!
Oproep: Dit mogen mijn kinderen niet weten

07.12.2017 - Wat mogen jouw kinderen absoluut niet weten over jou? Bijvoorbeeld omdat je je ervoor schaamt, of er een slechte indruk mee zou achterlaten. Iedere moeder heeft wel zo’n geheim(pje) voor haar kinderen, toch? Wij zijn nieuwsgierig naar het jouwe. Vertel het (dat mag anoniem) via post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Mijn moedergeheim’.

Lees meer
Oproep: Ben jij net moeder?

06.12.2017 - Wat een bijzondere periode in je leven! Wij zoeken prille moeders van verschillende leeftijden: 18, 30, 38, maar ook 43.Wil je vertellen hoe jij het moederschap beleeft? We zetten je mooi op de foto met je baby: een mooie herinnering voor later. Geef je op via post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Net moeder’. Het is leuk als je er een foto bij doet!

Lees meer!
Oproep: Leuk in bed

05.12.2017 - Hadden jij en je partner een ingedut seksleven? Hoe heb je dat veranderd en hebben jullie het weer leuk gekregen in bed? Wij (en onze lezeressen!) zijn erg benieuwd naar jullie verhaal. Mail het naar post@ vriendin.audax.nl, met als onderwerp ‘Leuk in bed’.

Lees meer!
Oproep: 'Zeg ’ns eerlijk…'

05.12.2017 - Hoe zijn de taken bij jou thuis verdeeld? Vriendin zoekt moeders die hierover willen vertellen. Wie heeft er strakke afspraken over wie, wat, wanneer doet? En wie laat het meer aan het toeval over?

Geef je op
Oproep: mijn huisdier is beroemd op social media

27.11.2017 - Heeft jouw hond, kat of paard meer volgers dan jij? En maak je de grappigste foto’s en video’s? Voor een nieuwe online-rubriek zoekt Vriendin vrouwen die bijvoorbeeld een populair Instagram-account runnen voor hun huisdier.

Geef je op
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 85 |