×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Oproep: ineens een gezin met 7 kinderen

Oproep: ineens een gezin met 7 kinderen
18.06.2017 -

Hebben je man/partner en jij kinderen uit een vorige relatie, waardoor jullie samen ineens een gezin met zeven kinderen vormen? Wellicht met één of twee kids van jullie tweeën erbij? Dan zijn we heel benieuwd naar jullie verhaal. Hoe is het om ineens zo veel kleuters, peuters, tieners en/of pubers in huis te hebben? Hoe gaat het onderling tussen de kinderen? Welke afspraken hebben jullie over de opvoeding gemaakt? En zitten jullie ’s avonds gezellig aan een lange tafel met z’n allen te eten?


Geef je op!
Als jij je in deze situatie bevindt, willen we je graag interviewen voor een mooi artikel, waarvoor jullie ook met z’n allen op de foto gaan. Mail je verhaal naar post@vriendin.audax.nl, met als onderwerp ‘Ineens een gezin met 7 kinderen’ of vul onderstaand formulier in.

Foto: iStock

Vertel je verhaal

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Het volgende veld is alleen voor robots. Laat het veld leeg wanneer je een mens bent.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie