×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Oproep: beste vriendinnen

Oproep: beste vriendinnen
27.06.2017 -

Voor de vriendinnenrubriek Hartsvriendinnen zoeken wij beste vriendinnen die over hun vriendschap willen vertellen.


Laat ons weten waarom juist die ene vriendin zo speciaal is, via onderstaand formulier. Stuur meteen een foto van jullie samen mee.

aanmeldformulier

Het volgende veld is alleen voor robots. Laat het veld leeg wanneer je een mens bent.

Plaats een reactie

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  danielle.suijkerbuijk do 18 okt '12 23:24

  Leuk verzonnen ;-)
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  lia.deboer.35 ma 29 jul '13 07:29

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 2 jul '17 12:34

  ik zoek een lieve vrouw uit borne ik woon in tubbergen om liefde relatie tegaan krijgen wybo
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ronpraatgraag ma 3 jul '17 16:47

  zoek een lieve nieuwe vriendin ik ben ronald 53jr woonachtig in brabant wordt jij mn nieuwe liefje om gezellig mee te kletsen en leuke dingen mee te doen veel liefs ronald
  Reageer!
Oproep: 40 en nog steeds onzeker

17.11.2017 - Dacht jij als kind ook altijd: ‘Als ik later volwassen ben, dan stopt het piekeren? En maak ik me nergens meer druk om? Niet over de keuzes die ik maak of over mijn voorkomen?’ Maar nu ben je 40 en voel je je nog net zo onzeker als toen? Voor de rubriek 'Openhartig' in Vriendin zijn we op zoek naar een vrouw die over haar onzekerheden wil vertellen (dat mag anoniem). Waar komen ze vandaan? En hoe ga je er mee om? Wil jij hieraan meewerken? Mail ons dan via post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Nog steeds onzeker’.

Oproep

1

Oproep: 2 kinderen, 2x postnatale depressie

17.11.2017 - ‘Hoe zal het gaan nu ik weer zwanger ben?’ Ze zeggen wel eens drie maal is scheepsrecht. Vriendin zoekt een vrouw die al twee keer over een postnatale depressie heeft gehad, nu opnieuw zwanger is en zich afvraagt: hoe zal het straks weer gaan? Ken je iemand of zit je zelf in een dergelijke situatie en wil je hierover worden geïnterviewd (met fotografie), mail dan je verhaal via post@vriendin.audax.nl onder vermelding van 'postnatale depressie'.

Oproep
Uitdagende stage bij reportageredactie Vriendin

13.11.2017 - Voor de Vriendin reportageredactie zijn we vanaf januari 2018 op zoek naar een fulltime stagiaire die de redactie minimaal 3 maanden komt versterken. Schrijf jij graag interviews, houd je het nieuws goed bij en heb je veel affiniteit met persoonlijke verhalen? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Lees meer
Oproep: wat is jouw grootste kerstblunder?

07.11.2017 - Wat is jouw kerstgeheim? Je hebt je moeder een keer afgezegd, omdat je geen zin had in gourmetten met de familie? Heb je met je zwager gezoend? Of heb je je kerstcadeau een paar dagen later geruild, omdat je het afschuwelijk vond? Vertel je verhaal via post@vriendin.audax.nl onder vermelding van 'kerstgeheim' (mag anoniem).

Geef je op

149

Oproep metamorfose

06.11.2017 - Heb je zin in een nieuwe look, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Geef je dan op voor de metamorfose. We zoeken momenteel iemand voor 22 november in IJsselstein.

Geef je op!

1

Vriendin zoekt een lifestyle stagiaire

06.11.2017 - Vriendin zoekt vanaf januari 2018 een schrijvende lifestyle-stagiaire. Liefst voor een periode van 5 à 6 maanden. Interesse voor lifestyle-onderwerpen als mode, wonen, beauty, koken, geld en psyche van belang. Kernwoorden voor een stage bij Vriendin: zelfstandigheid, zelfstarter, soepele pen, representatief, gezellig. De stage is voor 40 uur per week (minder uren eventueel in overleg).

Lees meer

1

Oproep: een leuke man in 2018

30.10.2017 - Ben jij de ware nog steeds niet tegengekomen en ben je van plan om werk te maken van de liefde in het nieuwe jaar? Vriendin is op zoek naar een vrouw die als wens heeft om in 2018 haar droomman te ontmoeten. Wil jij over je wens vertellen? Mail dan naar post@vriendin.audax.nl.

Geef je op
Oproep: ruzie bijleggen

25.10.2017 - Ruzie is nooit leuk. Helemaal niet met je familie of je beste vriendin. Want hoe stoer je ook verder probeert te gaan, missen doe je ze altijd. Voor een mooie productie voor ons kerstnummer zijn we op zoek naar een vrouw die als wens heeft om een ruzie bij te leggen of het contact te herstellen met diegene die ze eigenlijk niet kan missen. Wil jij het bijleggen en durf je hier (met foto) over te vertellen? Stuur ons dan jouw wens naar: post@vriendin.audax.nl.

Oproep
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 84 |