×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Oproep: beste vriendinnen

Oproep: beste vriendinnen
27.06.2017 -

Voor de vriendinnenrubriek Hartsvriendinnen zoeken wij beste vriendinnen die over hun vriendschap willen vertellen.


Laat ons weten waarom juist die ene vriendin zo speciaal is, via onderstaand formulier. Stuur meteen een foto van jullie samen mee.

aanmeldformulier

Het volgende veld is alleen voor robots. Laat het veld leeg wanneer je een mens bent.

Plaats een reactie

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  danielle.suijkerbuijk do 18 okt '12 23:24

  Leuk verzonnen ;-)
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  lia.deboer.35 ma 29 jul '13 07:29

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 2 jul '17 12:34

  ik zoek een lieve vrouw uit borne ik woon in tubbergen om liefde relatie tegaan krijgen wybo
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ronpraatgraag ma 3 jul '17 16:47

  zoek een lieve nieuwe vriendin ik ben ronald 53jr woonachtig in brabant wordt jij mn nieuwe liefje om gezellig mee te kletsen en leuke dingen mee te doen veel liefs ronald
  Reageer!
Oproep: hoe regel jij werk en vakantie?

21.07.2017 - Je kinderen zijn in de zomervakantie (minimaal) zes weken thuis. Hoe regel jij de opvang, als werkende moeder? En hoe doe je dat na de vakantie, als de scholen weer beginnen? Mail naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Werk en opvoeding’. Je gaat op de foto in de studio.

Geef je op!
Oproep: ik heb een boemerangkind

19.07.2017 - Je kind is uit huis, maar dan... gaat zijn of haar relatie uit, is de studie afgelopen of wordt het contract niet verlengd en komt je kind weer thuis wonen. En heb je een boemerangkind. Heb jij er zo een en wil je daarover vertellen? Jullie gaan samen op de foto in de studio. Stuur een foto van jullie en jullie verhaal naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Boemerangkind’.

Geef je op!
Oproep: zijn grote geheim

18.07.2017 - Jouw partner heeft een groot geheim. Jij kent het, maar het blijft voor altijd tussen jullie en je vertelt het aan niemand. Ook niet aan je moeder of je beste vriendin. Hoewel… Soms kan een keer je hart luchten best fijn zijn. Grijp daarom nu je kans en vertel ons anoniem wat het grote geheim van je man (en jou) is. Je kunt je verhaal sturen naar post@vriendin.audax.nl onder vermelding van ‘Zijn geheim.’

Oproep
Oproep: help jij een ander?

17.07.2017 - Door je een paar uurtjes per week in te zetten voor een ander, kun je een wereld van verschil maken. Wij zoeken vrouwen die hierover willen vertellen. Mail een foto van jezelf en wat je doet naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Klein gebaar, groot verschil’.

Geef je op

145

Oproep metamorfose

11.07.2017 - Heb je zin in een nieuwe look, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Geef je dan op voor de metamorfose. We zoeken momenteel iemand voor maandag 11 september.

Geef je op!
Word jij vlogger voor Vriendin?

30.06.2017 - Vriendin zoekt vrouwen die graag voor Vriendin willen vloggen. Wil jij jouw verhalen delen in de vorm van een vlog? Dat kan!

Tips

5

Oproep: beste vriendinnen

27.06.2017 - Voor de vriendinnenrubriek Hartsvriendinnen zoeken wij beste vriendinnen die over hun vriendschap willen vertellen.

Jouw verhaal
Oproep: Twitter-huwelijk

25.06.2017 - Heb jij je man/vrouw via Twitter ontmoet? Voor een nieuwe reportage zijn we op zoek naar twitter-huwelijken! Begon jullie relatie via social media en zijn jullie inmiddels (bijna) getrouwd? Laat het ons weten en stuur een mail mét een leuke foto van jullie samen naar post@vriendin.audax.nl onder vermelden van ‘Twitterhuwelijk’.

Oproep
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 81 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!