×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nieuw stadsstrand bij Amsterdam CS

Nieuw stadsstrand bij Amsterdam CS
09.07.2015 -

Tijdens de schoolvakanties hoeven gezinnen in en rond Amsterdam zich niet te vervelen, bij het Centraal Station komt namelijk een heus (tijdelijk) stadsstrand!


Op 15 juli is het zover, dan opent het stadsstrand Playground CS aan de Prins Hendrikkade bij het Centraal station van Amsterdam. 6 weken lang kunnen kinderen en hun ouders genieten van een dagje aan het strand, in hun eigen woonplaats.

Het strand is vooral bedoeld voor jonge gezinnen en zal vol staan met speeltoestellen, speelgoed en ander leuks voor de kids. Kinderen worden met dit initiatief aangemoedigd om buiten lekker hun gang te gaan: heerlijk spelen in het zand kan, maar er staan ook leuke activiteiten gepland. Bijvoorbeeld een knikkerbaan bouwen, je eigen ijsjes maken of meedoen aan een zandkastelenwedstrijd. Ouders hebben niets te klagen: activiteiten zoals yogalessen en een filmavond in de openlucht staan ook op de planning.

Ga binnenkort dus snel kijken bij het Playground CS. Woon je niet in de buurt? Dan kun je in Haarlem, Hoorn, Rotterdam, Amersfoort, Arnhem en Groningen ook terecht voor een lekker dagje aan het (stads)strand.

 

Bron: AT5, Het Parool
Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Ga jij graag naar het strand?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 za 25 jul '15 13:08

  Reactie: Soms wel!
  ik kom er niet heel vaak. maar zo'n 2 a3 x per jaar even uitwaaien kan heel erg lekker zijn.
  Reageer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |