×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nieuw stadsstrand bij Amsterdam CS

Nieuw stadsstrand bij Amsterdam CS
09.07.2015 -

Tijdens de schoolvakanties hoeven gezinnen in en rond Amsterdam zich niet te vervelen, bij het Centraal Station komt namelijk een heus (tijdelijk) stadsstrand!


Op 15 juli is het zover, dan opent het stadsstrand Playground CS aan de Prins Hendrikkade bij het Centraal station van Amsterdam. 6 weken lang kunnen kinderen en hun ouders genieten van een dagje aan het strand, in hun eigen woonplaats.

Het strand is vooral bedoeld voor jonge gezinnen en zal vol staan met speeltoestellen, speelgoed en ander leuks voor de kids. Kinderen worden met dit initiatief aangemoedigd om buiten lekker hun gang te gaan: heerlijk spelen in het zand kan, maar er staan ook leuke activiteiten gepland. Bijvoorbeeld een knikkerbaan bouwen, je eigen ijsjes maken of meedoen aan een zandkastelenwedstrijd. Ouders hebben niets te klagen: activiteiten zoals yogalessen en een filmavond in de openlucht staan ook op de planning.

Ga binnenkort dus snel kijken bij het Playground CS. Woon je niet in de buurt? Dan kun je in Haarlem, Hoorn, Rotterdam, Amersfoort, Arnhem en Groningen ook terecht voor een lekker dagje aan het (stads)strand.

 

Bron: AT5, Het Parool
Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Ga jij graag naar het strand?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 za 25 jul '15 13:08

  Reactie: Soms wel!
  ik kom er niet heel vaak. maar zo'n 2 a3 x per jaar even uitwaaien kan heel erg lekker zijn.
  Reageer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |