×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nieuw stadsstrand bij Amsterdam CS

Nieuw stadsstrand bij Amsterdam CS
09.07.2015 -

Tijdens de schoolvakanties hoeven gezinnen in en rond Amsterdam zich niet te vervelen, bij het Centraal Station komt namelijk een heus (tijdelijk) stadsstrand!


Op 15 juli is het zover, dan opent het stadsstrand Playground CS aan de Prins Hendrikkade bij het Centraal station van Amsterdam. 6 weken lang kunnen kinderen en hun ouders genieten van een dagje aan het strand, in hun eigen woonplaats.

Het strand is vooral bedoeld voor jonge gezinnen en zal vol staan met speeltoestellen, speelgoed en ander leuks voor de kids. Kinderen worden met dit initiatief aangemoedigd om buiten lekker hun gang te gaan: heerlijk spelen in het zand kan, maar er staan ook leuke activiteiten gepland. Bijvoorbeeld een knikkerbaan bouwen, je eigen ijsjes maken of meedoen aan een zandkastelenwedstrijd. Ouders hebben niets te klagen: activiteiten zoals yogalessen en een filmavond in de openlucht staan ook op de planning.

Ga binnenkort dus snel kijken bij het Playground CS. Woon je niet in de buurt? Dan kun je in Haarlem, Hoorn, Rotterdam, Amersfoort, Arnhem en Groningen ook terecht voor een lekker dagje aan het (stads)strand.

 

Bron: AT5, Het Parool
Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Ga jij graag naar het strand?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 za 25 jul '15 13:08

  Reactie: Soms wel!
  ik kom er niet heel vaak. maar zo'n 2 a3 x per jaar even uitwaaien kan heel erg lekker zijn.
  Reageer!
Word je stil van: video maakt pijnlijk duidelijk wat haatberichten doen

20.07.2017 - Een korte film van Issa Shaker en Bendrif Anass maakt duidelijk wat voor impact online haatberichten hebben op mensen.

Zien
Yannick (21) overleed door appende autobestuurder

20.07.2017 - Vorige week bekeek heel Nederland de indrukwekkende video van Interpolis. Hoe belangrijk het is om je niet af te laten leiden in het verkeer, blijkt ook uit het verhaal van de ouders van Yannick. De ouders vertellen het ernstige verhaal in Hart van Nederland.

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Vogelplas op Texel is Flamingo roze

18.07.2017 - Flamingo is een trend, maar in de Texelse waterplas Wagejot is er iets anders aan de hand...

Lees meer
MH17-monument wordt vandaag geopend

17.07.2017 - Vandaag is het drie jaar geleden dat de vliegtuigramp MH17 plaatsvond. Ronald A. Westerhuis heeft het monument ontworpen. De onthulling is live te volgen via NPO1.

Lees meer
Gedicht voor Abdelhak Nouri gaat social media over

14.07.2017 - Gisteren werd bekend dat de pas 20-jarige voetballer Abdelhak Nouri hersenletsel en blijvende hersenschade heeft opgelopen. Robin van den Heuvel schreef een mooi gedicht voor hem. Hij las zijn gedicht voor bij RTL Late Night.

Lees meer
Automobilisten opgelet: deze reclame komt keihard binnen

12.07.2017 - Iedereen weet dat het gevaarlijk is, maar toch zitten nog veel mensen met hun mobiel achter het stuur. Even een appje beantwoorden of even door Facebook scrollen, terwijl je op hoge snelheid rijdt. In deze proef zijn de deelnemers eerst nog positief, terwijl vervolgens de tranen in hun ogen staan.

Video

3

Isolde Vol-Malee is overleden

12.07.2017 - Isolde Vol, moeder van Lisa, Shelley en Amy (OG3NE), is vandaag overleden. We wensen haar familie heel veel sterkte en kracht toe.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 63 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!