×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nieuw stadsstrand bij Amsterdam CS

Nieuw stadsstrand bij Amsterdam CS
09.07.2015 -

Tijdens de schoolvakanties hoeven gezinnen in en rond Amsterdam zich niet te vervelen, bij het Centraal Station komt namelijk een heus (tijdelijk) stadsstrand!


Op 15 juli is het zover, dan opent het stadsstrand Playground CS aan de Prins Hendrikkade bij het Centraal station van Amsterdam. 6 weken lang kunnen kinderen en hun ouders genieten van een dagje aan het strand, in hun eigen woonplaats.

Het strand is vooral bedoeld voor jonge gezinnen en zal vol staan met speeltoestellen, speelgoed en ander leuks voor de kids. Kinderen worden met dit initiatief aangemoedigd om buiten lekker hun gang te gaan: heerlijk spelen in het zand kan, maar er staan ook leuke activiteiten gepland. Bijvoorbeeld een knikkerbaan bouwen, je eigen ijsjes maken of meedoen aan een zandkastelenwedstrijd. Ouders hebben niets te klagen: activiteiten zoals yogalessen en een filmavond in de openlucht staan ook op de planning.

Ga binnenkort dus snel kijken bij het Playground CS. Woon je niet in de buurt? Dan kun je in Haarlem, Hoorn, Rotterdam, Amersfoort, Arnhem en Groningen ook terecht voor een lekker dagje aan het (stads)strand.

 

Bron: AT5, Het Parool
Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Ga jij graag naar het strand?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 za 25 jul '15 13:08

  Reactie: Soms wel!
  ik kom er niet heel vaak. maar zo'n 2 a3 x per jaar even uitwaaien kan heel erg lekker zijn.
  Reageer!