×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Strakke spijkerbroeken

Strakke spijkerbroeken
25.12.2013 -

Zitten jouw spijkerbroeken als gegoten? Dan ben je nog net in de meerderheid…


Uit een onderzoek is gebleken dat 40% van de vrouwen te kleine jeans draagt. De vrouwen die dat doen willen niet toegeven dat ze een grotere maat nodig hebben, beweert het onderzoek van een Britse modewebsite.

Bijna 90% van de ondervraagde vrouwen draagt minimaal een keer per week een spijkerboek. Gemiddeld hangen er 8 in hun kledingkast. De helft van de ondervraagden heeft een spijkerbroek die ze nooit dragen omdat hij te klein is. Waarom ze ‘m toch houden? Ze hopen dat ze genoeg afvallen, zodat hij op een dag weer past. 60% vindt het moeilijk om goede jeans te vinden in de winkel.

Daarnaast draagt 6 op de 10 vrouwen minimaal een keer per week een spijkerboek op het werk. Nog een leuk weetje: vrijwel alle vrouwen bezitten een exemplaar dat 5 jaar oud is. Ruim 20% heeft zelfs een broek die 10 jaar oud is!

Wat ook naar voren kwam in het onderzoek, is dat de ondervraagde dames een hekel hebben aan gescheurde jeans, broeken die te laag op de heup zitten, zichtbaar ondergoed onder een spijkerbroek en strakke stretchjeans. Gemiddeld wordt er door deze vrouwen €29,- uitgegeven aan jeans. Modebewuste meiden tussen 18 en 34 jaar geven er gemiddeld €50,- aan uit. Slechts 21% kocht ooit een spijkerbroek van €120,- of duurder!  

Bron: www.nu.nl

Plaats een reactie

Zit jouw spijkerbroek wel eens te strak?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 25 dec '13 14:46

  Reactie: Ja, soms
  Als ik weer eens teveel gegeten heb. Dat gebeurt me nog wel eens
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 wo 25 dec '13 17:13

  Reactie: Ja, soms
  Als er weer een kilo te veel bij zit.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 25 dec '13 20:36

  Reactie: Nee, nooit
  Ik heb altijd hetzelfde gewicht wat ik ook eet. Daarom ook altijd dezelfde spijkerbroek. Koop ik bij C & A en zit als gegoten.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Rijojo zo 5 jan '14 19:23

  Reactie: Nee, nooit
  Nee mijn spijkerbroeken zitten allemaal perfect ,zakken niet af omdat ik altijd op het zelfde gewicht blijf.
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |