×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Strakke spijkerbroeken

Strakke spijkerbroeken
25.12.2013 -

Zitten jouw spijkerbroeken als gegoten? Dan ben je nog net in de meerderheid…


Uit een onderzoek is gebleken dat 40% van de vrouwen te kleine jeans draagt. De vrouwen die dat doen willen niet toegeven dat ze een grotere maat nodig hebben, beweert het onderzoek van een Britse modewebsite.

Bijna 90% van de ondervraagde vrouwen draagt minimaal een keer per week een spijkerboek. Gemiddeld hangen er 8 in hun kledingkast. De helft van de ondervraagden heeft een spijkerbroek die ze nooit dragen omdat hij te klein is. Waarom ze ‘m toch houden? Ze hopen dat ze genoeg afvallen, zodat hij op een dag weer past. 60% vindt het moeilijk om goede jeans te vinden in de winkel.

Daarnaast draagt 6 op de 10 vrouwen minimaal een keer per week een spijkerboek op het werk. Nog een leuk weetje: vrijwel alle vrouwen bezitten een exemplaar dat 5 jaar oud is. Ruim 20% heeft zelfs een broek die 10 jaar oud is!

Wat ook naar voren kwam in het onderzoek, is dat de ondervraagde dames een hekel hebben aan gescheurde jeans, broeken die te laag op de heup zitten, zichtbaar ondergoed onder een spijkerbroek en strakke stretchjeans. Gemiddeld wordt er door deze vrouwen €29,- uitgegeven aan jeans. Modebewuste meiden tussen 18 en 34 jaar geven er gemiddeld €50,- aan uit. Slechts 21% kocht ooit een spijkerbroek van €120,- of duurder!  

Bron: www.nu.nl

Plaats een reactie

Zit jouw spijkerbroek wel eens te strak?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 25 dec '13 14:46

  Reactie: Ja, soms
  Als ik weer eens teveel gegeten heb. Dat gebeurt me nog wel eens
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 wo 25 dec '13 17:13

  Reactie: Ja, soms
  Als er weer een kilo te veel bij zit.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 25 dec '13 20:36

  Reactie: Nee, nooit
  Ik heb altijd hetzelfde gewicht wat ik ook eet. Daarom ook altijd dezelfde spijkerbroek. Koop ik bij C & A en zit als gegoten.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Rijojo zo 5 jan '14 19:23

  Reactie: Nee, nooit
  Nee mijn spijkerbroeken zitten allemaal perfect ,zakken niet af omdat ik altijd op het zelfde gewicht blijf.
  Reageer!