×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Strakke spijkerbroeken

Strakke spijkerbroeken
25.12.2013 -

Zitten jouw spijkerbroeken als gegoten? Dan ben je nog net in de meerderheid…


Uit een onderzoek is gebleken dat 40% van de vrouwen te kleine jeans draagt. De vrouwen die dat doen willen niet toegeven dat ze een grotere maat nodig hebben, beweert het onderzoek van een Britse modewebsite.

Bijna 90% van de ondervraagde vrouwen draagt minimaal een keer per week een spijkerboek. Gemiddeld hangen er 8 in hun kledingkast. De helft van de ondervraagden heeft een spijkerbroek die ze nooit dragen omdat hij te klein is. Waarom ze ‘m toch houden? Ze hopen dat ze genoeg afvallen, zodat hij op een dag weer past. 60% vindt het moeilijk om goede jeans te vinden in de winkel.

Daarnaast draagt 6 op de 10 vrouwen minimaal een keer per week een spijkerboek op het werk. Nog een leuk weetje: vrijwel alle vrouwen bezitten een exemplaar dat 5 jaar oud is. Ruim 20% heeft zelfs een broek die 10 jaar oud is!

Wat ook naar voren kwam in het onderzoek, is dat de ondervraagde dames een hekel hebben aan gescheurde jeans, broeken die te laag op de heup zitten, zichtbaar ondergoed onder een spijkerbroek en strakke stretchjeans. Gemiddeld wordt er door deze vrouwen €29,- uitgegeven aan jeans. Modebewuste meiden tussen 18 en 34 jaar geven er gemiddeld €50,- aan uit. Slechts 21% kocht ooit een spijkerbroek van €120,- of duurder!  

Bron: www.nu.nl

Plaats een reactie

Zit jouw spijkerbroek wel eens te strak?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 25 dec '13 14:46

  Reactie: Ja, soms
  Als ik weer eens teveel gegeten heb. Dat gebeurt me nog wel eens
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 wo 25 dec '13 17:13

  Reactie: Ja, soms
  Als er weer een kilo te veel bij zit.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 25 dec '13 20:36

  Reactie: Nee, nooit
  Ik heb altijd hetzelfde gewicht wat ik ook eet. Daarom ook altijd dezelfde spijkerbroek. Koop ik bij C & A en zit als gegoten.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Rijojo zo 5 jan '14 19:23

  Reactie: Nee, nooit
  Nee mijn spijkerbroeken zitten allemaal perfect ,zakken niet af omdat ik altijd op het zelfde gewicht blijf.
  Reageer!
Kritiek op SIRE-campagne 'laat jongens weer jongens zijn'

26.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Dat zou beter zijn voor hun ontwikkeling. Bekijk de video hier.

Lees meer
Hoe overleef je zwarte zaterdag? 5 tips

25.07.2017 - Ga jij deze zomer met de auto op vakantie? Ook dit jaar zijn er weer zwarte zaterdagen waardoor je vaak in de file komt te staan op de Franse autowegen. Met deze tips ontkom je daar hopelijk aan.

Lees meer
Word je stil van: video maakt pijnlijk duidelijk wat haatberichten doen

20.07.2017 - Een korte film van Issa Shaker en Bendrif Anass maakt duidelijk wat voor impact online haatberichten hebben op mensen.

Zien
Yannick (21) overleed door appende autobestuurder

20.07.2017 - Vorige week bekeek heel Nederland de indrukwekkende video van Interpolis. Hoe belangrijk het is om je niet af te laten leiden in het verkeer, blijkt ook uit het verhaal van de ouders van Yannick. De ouders vertellen het ernstige verhaal in Hart van Nederland.

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Vogelplas op Texel is Flamingo roze

18.07.2017 - Flamingo is een trend, maar in de Texelse waterplas Wagejot is er iets anders aan de hand...

Lees meer
MH17-monument wordt vandaag geopend

17.07.2017 - Vandaag is het drie jaar geleden dat de vliegtuigramp MH17 plaatsvond. Ronald A. Westerhuis heeft het monument ontworpen. De onthulling is live te volgen via NPO1.

Lees meer
Gedicht voor Abdelhak Nouri gaat social media over

14.07.2017 - Gisteren werd bekend dat de pas 20-jarige voetballer Abdelhak Nouri hersenletsel en blijvende hersenschade heeft opgelopen. Robin van den Heuvel schreef een mooi gedicht voor hem. Hij las zijn gedicht voor bij RTL Late Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 63 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!