×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Strakke spijkerbroeken

Strakke spijkerbroeken
25.12.2013 -

Zitten jouw spijkerbroeken als gegoten? Dan ben je nog net in de meerderheid…


Uit een onderzoek is gebleken dat 40% van de vrouwen te kleine jeans draagt. De vrouwen die dat doen willen niet toegeven dat ze een grotere maat nodig hebben, beweert het onderzoek van een Britse modewebsite.

Bijna 90% van de ondervraagde vrouwen draagt minimaal een keer per week een spijkerboek. Gemiddeld hangen er 8 in hun kledingkast. De helft van de ondervraagden heeft een spijkerbroek die ze nooit dragen omdat hij te klein is. Waarom ze ‘m toch houden? Ze hopen dat ze genoeg afvallen, zodat hij op een dag weer past. 60% vindt het moeilijk om goede jeans te vinden in de winkel.

Daarnaast draagt 6 op de 10 vrouwen minimaal een keer per week een spijkerboek op het werk. Nog een leuk weetje: vrijwel alle vrouwen bezitten een exemplaar dat 5 jaar oud is. Ruim 20% heeft zelfs een broek die 10 jaar oud is!

Wat ook naar voren kwam in het onderzoek, is dat de ondervraagde dames een hekel hebben aan gescheurde jeans, broeken die te laag op de heup zitten, zichtbaar ondergoed onder een spijkerbroek en strakke stretchjeans. Gemiddeld wordt er door deze vrouwen €29,- uitgegeven aan jeans. Modebewuste meiden tussen 18 en 34 jaar geven er gemiddeld €50,- aan uit. Slechts 21% kocht ooit een spijkerbroek van €120,- of duurder!  

Bron: www.nu.nl

Plaats een reactie

Zit jouw spijkerbroek wel eens te strak?

  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy wo 25 dec '13 14:46

  Reactie: Ja, soms
  Als ik weer eens teveel gegeten heb. Dat gebeurt me nog wel eens
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 wo 25 dec '13 17:13

  Reactie: Ja, soms
  Als er weer een kilo te veel bij zit.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 25 dec '13 20:36

  Reactie: Nee, nooit
  Ik heb altijd hetzelfde gewicht wat ik ook eet. Daarom ook altijd dezelfde spijkerbroek. Koop ik bij C & A en zit als gegoten.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Rijojo zo 5 jan '14 19:23

  Reactie: Nee, nooit
  Nee mijn spijkerbroeken zitten allemaal perfect ,zakken niet af omdat ik altijd op het zelfde gewicht blijf.
  Reageer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |