×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Alle beetjes helpen

Alle beetjes helpen
18.11.2013 -

Je hebt het vast al gehoord via de radio of gezien op de televisie, maar het is vandaag de landelijke actiedag om geld op te halen voor de Filippijnen.


Orkaan Hayian raasde ruim een week geleden over de Filippijnen en heeft veel levens gekost. Vooral veel Filippijnse mannen zijn slachtoffer geworden. Vrouwen en kinderen zijn gevlucht naar hoger gelegen gebieden, maar mannen bleven om de huizen te beschermen. Velen hebben de orkaan niet overleefd.

Inmiddels is er ruim 8 miljoen opgehaald in Nederland, maar dit bedrag zal naar verwachting vandaag flink gaan oplopen. Vandaag staat Hilversum in het teken van de landelijke actiedag. Op Radio 2 hoor je de tussenstand en op Nederland 1 is verslag vanuit de studio te zien. Vanavond om 22.20 worden optredens van onder andere Roel van Velzen en Guus Meeuwis uitgezonden.

Wil je zelf een bedrag overmaken? Dat kun je doen door te bellen. De kans is groot dat je dan een BN’er aan de lijn krijgt, zoals Patty Brard, Kees Tol of Art Rooijakkers. En als je vandaag iets koopt bij de H&M, zullen ze je vragen of ze het bedrag naar boven mogen afronden. Het kleine beetje wat je dan meer betaalt, gaat naar Giro 555. Alle beetjes helpen tenslotte…

Plaats een reactie

Heb jij al geld gedoneerd?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy ma 18 nov '13 17:14

  Reactie: Anders, namelijk...
  ....spijt me zeer maar ik ga het niet doen. Ik weet niet of al dat geld daar daadwerkelijk wel aankomt. Het is vreselijk wat er is gebeurd maar ik doneer niets meer. Zoveel geld in de loop der jaren gedoneerd naar het een of ander en elke keer weer hoor je de raarste verhalen. Ik doe het niet meer.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 vr 22 nov '13 21:10

  Reactie: Nee, daar heb ik geen geld voor
  ik moet zelf de eindjes aan elkaar knopen en dan ga ik geen geld uitgeven wat ik niet heb
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dolfijn 1970 wo 27 nov '13 16:00

  Reactie: Anders, namelijk...
  hier zijn ook zeer veel mensen die in armoede leven en helaas n de voedselbank moeten laat men daar eens geld en aandacht aan besteden
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |