×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Alle beetjes helpen

Alle beetjes helpen
18.11.2013 -

Je hebt het vast al gehoord via de radio of gezien op de televisie, maar het is vandaag de landelijke actiedag om geld op te halen voor de Filippijnen.


Orkaan Hayian raasde ruim een week geleden over de Filippijnen en heeft veel levens gekost. Vooral veel Filippijnse mannen zijn slachtoffer geworden. Vrouwen en kinderen zijn gevlucht naar hoger gelegen gebieden, maar mannen bleven om de huizen te beschermen. Velen hebben de orkaan niet overleefd.

Inmiddels is er ruim 8 miljoen opgehaald in Nederland, maar dit bedrag zal naar verwachting vandaag flink gaan oplopen. Vandaag staat Hilversum in het teken van de landelijke actiedag. Op Radio 2 hoor je de tussenstand en op Nederland 1 is verslag vanuit de studio te zien. Vanavond om 22.20 worden optredens van onder andere Roel van Velzen en Guus Meeuwis uitgezonden.

Wil je zelf een bedrag overmaken? Dat kun je doen door te bellen. De kans is groot dat je dan een BN’er aan de lijn krijgt, zoals Patty Brard, Kees Tol of Art Rooijakkers. En als je vandaag iets koopt bij de H&M, zullen ze je vragen of ze het bedrag naar boven mogen afronden. Het kleine beetje wat je dan meer betaalt, gaat naar Giro 555. Alle beetjes helpen tenslotte…

Plaats een reactie

Heb jij al geld gedoneerd?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy ma 18 nov '13 17:14

  Reactie: Anders, namelijk...
  ....spijt me zeer maar ik ga het niet doen. Ik weet niet of al dat geld daar daadwerkelijk wel aankomt. Het is vreselijk wat er is gebeurd maar ik doneer niets meer. Zoveel geld in de loop der jaren gedoneerd naar het een of ander en elke keer weer hoor je de raarste verhalen. Ik doe het niet meer.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 vr 22 nov '13 21:10

  Reactie: Nee, daar heb ik geen geld voor
  ik moet zelf de eindjes aan elkaar knopen en dan ga ik geen geld uitgeven wat ik niet heb
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dolfijn 1970 wo 27 nov '13 16:00

  Reactie: Anders, namelijk...
  hier zijn ook zeer veel mensen die in armoede leven en helaas n de voedselbank moeten laat men daar eens geld en aandacht aan besteden
  Reageer!
Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
OG3NE en vader Rick halen veel steun uit gezinstatoeage

16.08.2017 - Dit zeggen de meiden op Instagram. Voor het overlijden van hun moeder Isolde, lieten ze met het hele gezin een tatoeage zetten.

Lees meer
Minderjarigen per september recht op studiefinanciering

15.08.2017 - Goed nieuws voor studenten (hbo en universiteit) onder de achttien jaar: per 1 september 2017 gelden nieuwe regels voor de studiefinanciering. Lees hier wat de nieuwe regeling inhoudt.

Lees meer
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer

1

Humor op social media over eieren met fipronilgehalte

03.08.2017 - We lopen allemaal op eieren als het over opmerkingen plaatsen gaat, maar deze fanatieke twitteraars maken de situatie op een humoristische manier bespreekbaar.

Lees meer
Els: 'Iemands familieleden vinden geeft een kick'

02.08.2017 - Els Leijs (64) werkt als familierechercheur: ze helpt adoptiekinderen, kinderen van onbekende vaders en donorkinderen om hun biologische ouders te traceren. “Laatst vond iemand na twintig jaar zoeken haar vader. Geweldig!”

Lees meer
Penoza het nieuwe seizoen: de officiële trailer bekijk je hier

02.08.2017 - Seizoen vijf van Penoza gaat eind deze maand van start en wij kunnen niet wachten! Want het is tevens ook het laatste seizoen. Vanmorgen gaf Penoza de eerste beelden vrij en dat belooft wat.

Video
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 64 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

UPDATE

De eerste deelnemers van de Vriendin Shopdag in Tilburg zijn bekend!

Profiteer op zaterdag 9 september van mooie kortingen of andere leuke voordelen bij o.a. Miss Etam, La Ligna, Shoeby, Vero Moda, Triumph, Siebel Juweliers, Intersport, Roy Donders, unieke Tilburgse winkels en diverse horecagelegenheden zoals restaurants en Jack’s Casino.

De komende weken komen hier nog meer deelnemers bij….