×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Alle beetjes helpen

Alle beetjes helpen
18.11.2013 -

Je hebt het vast al gehoord via de radio of gezien op de televisie, maar het is vandaag de landelijke actiedag om geld op te halen voor de Filippijnen.


Orkaan Hayian raasde ruim een week geleden over de Filippijnen en heeft veel levens gekost. Vooral veel Filippijnse mannen zijn slachtoffer geworden. Vrouwen en kinderen zijn gevlucht naar hoger gelegen gebieden, maar mannen bleven om de huizen te beschermen. Velen hebben de orkaan niet overleefd.

Inmiddels is er ruim 8 miljoen opgehaald in Nederland, maar dit bedrag zal naar verwachting vandaag flink gaan oplopen. Vandaag staat Hilversum in het teken van de landelijke actiedag. Op Radio 2 hoor je de tussenstand en op Nederland 1 is verslag vanuit de studio te zien. Vanavond om 22.20 worden optredens van onder andere Roel van Velzen en Guus Meeuwis uitgezonden.

Wil je zelf een bedrag overmaken? Dat kun je doen door te bellen. De kans is groot dat je dan een BN’er aan de lijn krijgt, zoals Patty Brard, Kees Tol of Art Rooijakkers. En als je vandaag iets koopt bij de H&M, zullen ze je vragen of ze het bedrag naar boven mogen afronden. Het kleine beetje wat je dan meer betaalt, gaat naar Giro 555. Alle beetjes helpen tenslotte…

Plaats een reactie

Heb jij al geld gedoneerd?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy ma 18 nov '13 17:14

  Reactie: Anders, namelijk...
  ....spijt me zeer maar ik ga het niet doen. Ik weet niet of al dat geld daar daadwerkelijk wel aankomt. Het is vreselijk wat er is gebeurd maar ik doneer niets meer. Zoveel geld in de loop der jaren gedoneerd naar het een of ander en elke keer weer hoor je de raarste verhalen. Ik doe het niet meer.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 vr 22 nov '13 21:10

  Reactie: Nee, daar heb ik geen geld voor
  ik moet zelf de eindjes aan elkaar knopen en dan ga ik geen geld uitgeven wat ik niet heb
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  dolfijn 1970 wo 27 nov '13 16:00

  Reactie: Anders, namelijk...
  hier zijn ook zeer veel mensen die in armoede leven en helaas n de voedselbank moeten laat men daar eens geld en aandacht aan besteden
  Reageer!